tammikuu 10, 2025, 00:23:17 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


La Costena - Chilimajoneesit

Aloittaja Tinke-80, marraskuu 01, 2010, 21:54:49 ip

« edellinen - seuraava »

Tinke-80



Tuossa on kuva majoneesipurkista jota löytyy ainakin Järvenpään Prismasta. Tulisuus kohtuu hyvä (normaali ihmisen asteikolla siis) ja olin yllättynyt kuinka tulista tuo on. Eihän tämä mitään tulista chilipäälle ole, mutta tulisuus tuntuu kyllä. Hinta taisi olla n. 3€ luokkaa. Suosittelen. Kaupassa oli myös chipotle-versiota mutta jäi tällä kertaa ostamatta.

-Tinke-80

Macc

Chipotle-versio toimii ainakin hampparin välissä hienosti, vaikkei erityisen tulista ole. Jalapno-versio on vielä avaamatta.

Nizo

Rauman Prismassa noita oli myös. Hetken arvuuttelin, ja lopuksi päätin jättää hyllylle. Ehkä ensi kerralla sitten.

Nizo

Tuli nyt sitten tuota Chipotle versiota ostettua. Tulistako? No ei sitten mitenkään. Hyvääkö? No sitä sitten Tulisuudenkin edestä! ihan järkkyhyvää! Taitaa jäädä ihan vakkari majoksi itselle. Tuota jalluversiota pitää kyllä vielä testata.

Minbaari

Oli kouvolan kiasmassakin eiku prismassakin tuota chipotle versiota. On hyvää! Ei tulista, mutta hyvää majoa. Plussaa lisäaineettomuudesta.
#816

Ryhis

Jotenkin ällöttää ajatus majoneesista joka on muovituubissa - huoneenlämmössä - ties miten kauan. Mitenköhän tuo säilyvyyshomma on hoidettu jos kerran on lisäaineetonta?

Vai onko se "lisäaineet on"  ;)
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

Pasi

Chipotle-versio alkaa olla lopussa ja ei tuosta ole kummempia tuntemuksia vatsan suunnasta kertynyt... Jääkaapissa olen tuota korkkauksen jälkeen säilyttänyt tietenkin. Ihan gutaa rasvaisen mehevää makua tuolla saa moneenkin eväkseen. Tulisuus pitää hoidella kyllä jollain muulla tuotteella! 

Minbaari

Lainaus käyttäjältä: Räyhäkäs - marraskuu 25, 2010, 10:18:40 ap
Jotenkin ällöttää ajatus majoneesista joka on muovituubissa - huoneenlämmössä - ties miten kauan. Mitenköhän tuo säilyvyyshomma on hoidettu jos kerran on lisäaineetonta?

Vai onko se "lisäaineet on"  ;)


Ootas haen purkin käteeni, hmm joo.. Ainesosat: Soijaöljy, chipotlepippuri, vesi, sokeri, viinietikka, sitruunamehu, munankeltuainen, suola, mausteita. Suolapitoisuus 1,3-2,0%.
#816

Ryhis

Kyllä tuo munankeltuainen+huoneenlämpö+kolme viikkoa kaupan hyllyssä -kombinaatio oksettaa edelleen.

Toisaalta, kestihän Hennemans'inkin majo (olikohan se tuon nimistä?) liki pari viikkoa ennenkuin veti homeeseen. Keittiöharjoittelija yllätettiin kylmäkaapista syömästä edellämainittua sormillaan, ei muuten tarttenut tulla töihin enää.

Ikinä.

Suomessa.
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

PP

Huoneenlämmössä myydään tietääkseni useimmat majoneesit. Eiköhän säilyvyys perustu pastörointiin ja alhaiseen pH:hon. Enemmän tuollaisesta meksikolaisesta tuotteesta tulee mieleen salmonellan mahdollisuus, mutta eiköhän teollinen tuote ole siinäkin mielessä turvallinen pastöroinnin vuoksi.

chilihardhead.fi

marraskuu 26, 2010, 02:52:03 ap #10 Viimeisin muokkaus: marraskuu 26, 2010, 02:53:58 ap käyttäjältä chilihardhead.fi
Kyllä ne munat säilyy huoneenlämmössä rasvattuna, sen hapon ja umpioinin jälkeen hyvin korkkaamatta. Vuosi meni muuttumattomana hellan viereen unohtuneella epäonnistuneella majolla, lensi kyllä lopuksi roskiin.
Eikä niitä pelkkiä muniakaan kylmässä säilytetä kaupassa, tai moni kotonakaan.
Älä tee niin kuin minä teen, vaan miten sanon/kirjoitan. Vastuu on silti kuuntelijan/lukijan, vaikka Hämeestä olenkin

Ryhis

Muna on sentään luonnontuote ja "omassa" pakkauksessaan.
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

Nosiseptori

Minä ainakin suosittelen tuota jalapeno-majoa makunsa puolesta. Ei tulista, mutta kiva, kun seassa on vähän vihreää.  ;D Ihan maukkaita sattumia.