tammikuu 10, 2025, 17:19:09 ip

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Sponsored By chilikauppa tex-mex ruokaa!

Aloittaja Bruce Willis, kesäkuu 26, 2013, 23:57:56 ip

« edellinen - seuraava »

Bruce Willis

kesäkuu 26, 2013, 23:57:56 ip Viimeisin muokkaus: kesäkuu 27, 2013, 00:06:48 ap käyttäjältä John McClane
Anteeksi rakkaat foorumilaiset mutta nyt oli aivan pakko avata uusi ketju tänne chilin mekkaan!

Tilasin tuossa Jannelta (chilikauppa.fi!! PERKELE)   maissijauhoja ja nyt oli aivan pakko tehdä jotain päräyttävää iltasafkaa joka olikin niin saakelin hyvää että kerron ohjeen sekä valmistusmetodin teille! Nyt kuunnelkaa ja menkää tilaamaan kyseiset ainesosat Chilikauppa.fi..siis Jannelta jos nyt joku ei vielä tiennyt!
Tässä on kulinaarinen herkku joka vie nälän sekä on laadullisesti aivan mahtavaa tavaraa verrattuna mäkkisafkaan yms...terveellisyydetä en tiedä mutta voin rehellisesti suositella kaikille!

Henkilökohtaisesti kiitän Jannea hyvistä kaupoista kiireestä huolimatta sekä tavarasta jonka laatu vetää kyllä vertoja muille! Harvoin itse näin avaudun mutta nyt oli vain pakko! 

Tähän ruokaan sopii mikä tahansa tulinen kastike mutta itse käytin chilikaupasta tilaamaani Encona west indian Hot pepper saucea joka on muuten pirun maukasta tavaraa ja tulisuutta on jonkin verran joskin lisää saisi olla mutta sitähän saa tuoreilla chileillä tai tujummalla soosilla.. makua tuossa kastikkeesa on paljon, joskin on etikkaakin mutta nyt se on aika hillityssä suhteessa!

1. Osta maissijauhot MEX-AL masa harina chilikauppa.fi paikasta  :)
2. paketin saatuasi kotiin avaa se ja rupea duunaamaan jauhoista taikinaa..

suurinpiirtein näin..

5 Dl maissijauhoja
3Dl  vehnäjauhoja
0.5 Dl öljyä
suolaa
3.5 Dl vettä

Sekoita noista aineksista taikina jonka sitten jätät jääkaappiin noin 20 minuutiksi lepäämään..
sitten teet taikinasta pitkon jonka jaat 8 osaan..

pyörittele osat palloiksi ja kauli pyöreiksi lättänöiksi hyvin jauhoitetulla alustalla tortillapohjiksi! Jauhoitus on tärkeää! kun kaulit niin muista palljon jauhoja!

Sitten paistamme nuo lätyt! 

Muista varastaa tai ostaa valurautainen pannu tai sitten joku muu pannu saa kelvata.. pääasia on että pannu on kuumempi kuin helvetti ja kuiva kuin saharan huoran se....     
eli kuiva pannu ja sitten tortillapohjat pannulle paistumaan.    VAIN 1 minuutti per puoli, jos pannu on oikeasti kuuma niin sitten riittää 30 sekuntia puoli! kannattaa katsoa mikä on omalle liedelle ja pannulle se sopiva aika.

Sitten vain rupeat täyttämään tortillaa tai mitä ikinä teetkään, voin taata että lopputulos on hyvä!  kannattaa koittaa maustaa noita omaan makuun sopivaksi,kokeilkaa!








Thiikeri

Nams  ;) Kiitti vinkistä, tuota on pakko kokeilla lomalla.

Tepi

http://ruoka.fi/blogit/paahtaja/

Älä koskaan leiki naisen sydämellä, koska hänellä on vain yksi sellainen. Leiki mieluummin hänen tisseillään, sillä niitä hänellä on kaksi.

IceQueen