toukokuu 19, 2024, 10:22:41 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Kaupankäynnin säännöt

Aloittaja Janne, heinäkuu 03, 2013, 18:43:03 ip

« edellinen - seuraava »

Janne

Nämä tori -alueen säännöt koskevat myös muuta kaupankäyntiä foorumilla.

Tori -osio on tarkoitettu pääsääntöisesti yksityishenkilöiden ilmoitteluille. Ilmoitukset yksityishenkilöille ovat luonnollisesti ilmaisia.

Myynti-ilmoitusketjuissa tulee välttää turhan keskustelun käymistä, etenkin sivuraiteille eksyvä keskustelu on ei-toivottua. Tuotteesta ym. aiheeseen liittyvästä toki saa ja pitää keskustella.

KAUPALLISTEN TOIMIJOIDEN ILMOITTELU:

Yritysten ilmoittelun toistaiseksi ainoana rajoituksena on 1 ilmoitusketju per yritys. Tämä on ehdoton sääntö. Jokaisen yrityksen pitää myös ennen ketjun avaamista ottaa yhteys ylläpitoon. Tämäkin on ehdoton sääntö.

Referrer -linkit ja muu enemmän tai vähemmän pyramidihenkinen markkinointi lasketaan myös kaupalliseksi toiminnaksi, sillä erotuksella että tällaisia ilmoituksia ei hyväksytä vaan ne poistetaan havaittaessa.

Tärkeää: monella foorumilla havaittu lieveilmiö, eli kilpailijan arvostelu tai jopa mustamaalaaminen samalla kun mainostaa omia tuotteitaan aiheuttaa välittömän bannin ja ikuisen porttikiellon foorumille.

Ilmoitusta jättäessäsi muista seuraavat:


1. Otsikossa on oltava:

- ilmoituksen tyyppi O/M/V (Osto/Myynti/Vaihto)
- ilmoituksen kohde
- esimerkiksi: "M: SPNA 400W"


2. Ilmoitustekstissä ON oltava
- hintapyynti
- tuotteen kunto
- sijainti
- mielellään myös yhteystiedot, mutta privaviesti tai email katsotaan riittäväksi

3. Kun tuote on myyty, vaihda otsikoksi "MYYTY" niin ylläpito poistaa ketjun ehtiessään

Mikäli puutteellista ilmoitusta ei korjata, ylläpito voi poistaa koko ketjun.

4. Aktiivihiilifilttereitä ja muita hajunpoistolaitteistoja myydessä pitää ehdottomasti ottaa ennen myynti-ilmoituksen julkaisemista yhteyttä ylläpitoon. Perusteluissa tulee selvästi tulla ilmi, miksi ko. laitteistoa on jouduttu käyttämään chilinkasvatukseen. Ylläpidon harkinnan mukaan epäilyttäviä ilmoituksia ei saa Chilifoorumin Toriosiolla julkaista.

5. Ilmoitukset jotka eivät täytä vaatimuksia poistetaan kyselemättä.

6. Mikäli et lue, kirjoittele tai ole edes kiinnostunut chilistä tai chilifoorumista, älä jätä viestiä. Mikäli ensimmäinen ja samalla viimeinen viestisi on myynti-ilmoitus, voit jättää saman tien kirjoittamatta senkin.

Kohdat 5 ja 6 lisätty viime aikoina räjähdysmäisesti lisääntyneiden hit-and-run -ilmoittelijoiden vuoksi. Menkää keltaiseen pörssiin mikäli tarvitsette ilmaisen myyntikanavan.

www.vastahanka.fi - erilainen ruokablogi