tammikuu 02, 2025, 14:16:14 ip

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Chiliyrttiviina

Aloittaja Fundeeraaja, kesäkuu 05, 2015, 14:09:00 ip

« edellinen - seuraava »

Fundeeraaja

kesäkuu 05, 2015, 14:09:00 ip Viimeisin muokkaus: kesäkuu 05, 2015, 16:38:08 ip käyttäjältä Fundeeraaja
Pakko jakaa. Täällä kun tuo tisle ei maksa juurikaan mitään kun sen hakee tuolta viininviljelijöiltä 13 e / 5 L. Olen tässä paikallisesta grappasta tehnyt chili timjami viinaa. Eli pulloon viinaa chilirouhetta, kun omat eivät ole vielä edes kukkineet käytän löytämääni Scotch Bonnet rouhetta, reilusti maun mukaan. Muistakaa että sprii liottaa kapsaisiinin hyvin. Mukaan parit timjamin oksat. Jos perus vodkaan tekee, niin kannattaa pistää teelusikka tai kaksi sokeria antamaan hieman makeutta joka pehmentää viinan maun. Pimeään vaatekaapin perukoille unohtumaan hetkeksi ja ei kun huiviin. Syksymmällä pitää kokeilla Aji Cristallilla tuo. Meinaan voittaa mennen tullen virolaisen Pipravodkan.
Chili, jazz ja päivätorkut kera pelinkovacin.

http://kallenruokaa.blogspot.hr/

narttu

Onhan tuota chiliviinaa tullut jo useampi pullollinen tehtyä ja myös juotua. :o itse laitan pullon jossa on tuoretta chiliä astianpesukoneeseen (korkki tiukasti kiinni. ;)) Yrttejä en oo sekaan törkännyt ja chilitkin ovat pakastimen pohjalta, mallia sekalainen. :-[ Hyvin on viinat tullut juotua, joskus helkkarillisen irvistyksen kera. :P
"Sometimes you have to be a bitch to get things done." <br />― Madonna

Fundeeraaja

Juju olin juuri tuossa timjamissa, sopii kuin nenä päähän chilin kanssa.  ;D
Chili, jazz ja päivätorkut kera pelinkovacin.

http://kallenruokaa.blogspot.hr/

MiM

Tuo timjami kuulostaa kiinnostavalta, miten hyvin tuo bonnetin oma maku löytää tiensä siiihen juomaan?

Itse olen tehnyt Lemon Drop ja subrovka yhdistelmällä aivan erinomaista chiliviinaa. Tuoretta chiliä ei mielestäni kannata jättää pidempään likoamaan kuin pari päivää, maku ei sen jälkeen enää parane, päinvastoin.

Subrovkaa (Zubrowka; bison grass) pitäisi olla löytyvssä noilla alueilla missä oleskelet.
Viime vuodesta opin sen asian, ettei kannata aloittaa liian aikaisin ja ravinteita voi antaa myös vähemmänkin. 8)
-Chilijamppa-

Fundeeraaja

Bonnetin ja haban maku löytyy hyvin tuolta.
Chili, jazz ja päivätorkut kera pelinkovacin.

http://kallenruokaa.blogspot.hr/