joulukuu 11, 2023, 10:51:38 ap

Uutiset:

Tervehdys, kaksi samaan aikaan sattunutta teknistä muutosta / ongelmaa summa aiheutti vajaan viikon katkon foorumille. Nyt palvelinohjelmisto on jouduttu päivittämään uuteen ja sekä ulkoasu että toiminnallisuus on muuttunut. Toivotttavasti ei ainakaan kovin paljoa huonompaan suuntaan. Odottamattomia ongelmiakin saattaa ilmaantua.


Garage Sale Poppamiehellä!! Tervetuloa lauantaina 19.10.2019

Aloittaja Whili, syyskuu 26, 2019, 11:29:03 ap

« edellinen - seuraava »

Whili

syyskuu 26, 2019, 11:29:03 ap Viimeisin muokkaus: lokakuu 05, 2019, 02:25:35 ap käyttäjältä Whili
Tåälkooväkeä kaivataan !!!!!!!


Whili


Whili

Paljon toivottu ja perinteinen Poppamiehen Garage sale järjestetään taas!

Tapahtumassa tulee olemaan totuttuun tapaan myös yhteistyökumppaneiden kojuja sekä chiliyhdistyksen piste. Joten mielenkiintoista nähtävää, maistettavaa ja ostettavaa löytyy! Näistä tiedotetaan vielä lähempänä!
Lisäksi Garage Salen pihassa on myös Smokin Finns BBQ lihojen myyntipiste josta löytyy lihoja ennakkotilauksesta tai niin kauan kuin tuotteita riittää. 
Garage Sale siis Poppamiehen pihassa lauantaina 19.10 klo 11.00 - 16.00!

PS. Ennakkotiedoista poiketen Heinän Puutarha ei pääse Garage Saleen.

WhiliJuhlistaaksemme tuoretta kolmatta Grand Championship mestaruuttamme savustuskisoista pidämme näillä näkymin tämän vuoden ainoan pop-up tapahtuman Tampereella Poppamiehen Garage Salen yhteydessä!  Tapahtumassa myymme rajoitetun määrän annoksia heti nautittavaksi, sekä myös pakattua lihaa kilohinnalla rahoittaaksemme ensi vuoden lukuisia kilpailumatkoja.

Tässä on erittäin hyvä tilaisuus tulla samalla maistelemaan Mestaruustason Savumiästen annoksia kun käyt ostamassa hullun kovilla tarjouksilla laadukkaita mausteita Poppamiehen varastolta!

Tarjolla on siis rajoitettu määrä annoksia heti syöntiin ja sen lisäksi myymme myös ennakkotilauksen tehneille kolminkertaisten mestareiden (meidän) savustamaa vakuumipakattua barbeque-lihaa kilohinnalla tuliaisiksi kotiin! Tai miksei kavereillekin. Näillä voit myös lahjoa pitkäikäisen vihamiehen kaveriksesi. Tai sitten vaan viettää laatuaikaa yksin hekumallisen lihakimpaleen ääressä.

Tarkempi tarjonta tarkentuu lähempänä tapahtumaa!. Annokset ja kilolihat pidetään gluteenittomina, ja vapaana yleisistä allergeeneistä, mutta muuten aiomme tehdä niistä niin maistuvia kuin osaamme kisakokemuksemme avulla.

Olemme paikalla koko Poppamies Garage Salen aukioloajan, eli kello 11 - 16, annoksia myydään niin kauan kun niitä riittää ja ennakkotilattuja lihoja voi noutaa koko aukioloajan. Samalla voit myös tulla turisemaan barbequesta yleisesti, siinä kilpailemista ja yleensäkin kaikesta savusteluun liittyvästä! Nähdään Poppamiehen varastolla lauantaina 19.10!

======================
LIHOJEN ENNAKKOTILAUS
======================

Brisket 50€ / kg
Ylikypsä Vasikan niska 45€ / kg
Mangalitza-porsaan pekoni (kylmäsavustettu, raaka) 40€ / kg
Pulled pork 35€ / kg
Savustettu lihaisa possumakkara 35€ / kg

Smoking Finns Basic Element BBQ Rub 6€ / 340 g purkki

Lihat myydään pikajäähdytettyinä jääkaappikylmänä ja/tai pakastettuna paloina (makkarat tietenkin makkaroina) riippuen tilausmääristä. Ensisijaisesti pyrimme myymään kaikki lihat jääkaappikylminä.

Minimitilaus kaikkien lihojen osalta 0.5 kg.

Kilomyyntilihat ennakkovarauksilla, ennakkovaraukset viimeistään keskiviikkoon 16.10 mennessä. Lihat ovat noudettavissa Poppamies Garage Salesta 19.10 kello 11-16 välillä osoitteesta Asentajankatu 6, 33840 Tampere.

Maksutapana noudettaessa toivomme korttimaksua, meillä ei nimittäin ole mittavaa vaihtokassaa käteismaksujen varalta.

Lihojen ennakkovarauksen voit tehdä kätevästi täyttämällä lomakkeen täältä: https://www.smokingfinns.fi/lihatilaus-garagesale/

Voit myös lähettää tilauksesi selkeästi kirjoitettuna Whatsapilla +358 50 329 3169 tai info@smokingfinns.fi.

Toivomme kuitenkin että tilaukset tehtäisiin käyttämällä ylläolevaa lomaketta, se on ehdottomasti varmin ja paras tapa!

Pidätämme oikeuden olla täyttämättä ennakkotilauksia meistä riippumattomista syistä, esimerkiksi jos kyseistä lihaa ei ole saatavilla tavarantoimittajiltamme. Puutetilanteissa ilmoitamme hyvissä ajoin kaikille tilauksen tehneille tapahtuneesta.


https://www.facebook.com/events/2152082655097472/

Whili

lokakuu 05, 2019, 02:22:08 ap #4 Viimeisin muokkaus: lokakuu 08, 2019, 20:49:05 ip käyttäjältä Whili
Pirkammaa mukana toiminnassa. 

mitenkä CY osallistuu ????

whili mukana , manselaine mukana, pepperi mukana, tbird mukana !!!

chili- infoa   ---->    siemeniä !!!!!!

PP

Yhdistys tulee mukaan ja otetaan siementen lisäksi tietysti lehtiä ja flyereita, ehkä vaatteitakin. Tuoreiden chilien myyminen olisi ehkä kenties mahdollista, mutta liekö menekkiä.

tbird


Whili

Lainaus käyttäjältä: PP - lokakuu 06, 2019, 23:29:30 ipYhdistys tulee mukaan ja otetaan siementen lisäksi tietysti lehtiä ja flyereita, ehkä vaatteitakin. Tuoreiden chilien myyminen olisi ehkä kenties mahdollista, mutta liekö menekkiä.
Veikkaampa että on hyvinkin menekkiä kun Pena ei pääse paikalle.

manselaine


Whili

Pena ei pääse Chilibaarinsa kanssa paikalle, mutta ei hätää.
Chiliyhdistys myy todella maukkaita Heinän puutarhan tuoreita chilejä !!!

PP

Ehtiikö Tampereen porukka paikalle yhdeksältä pystyttämään?

DiscoKai

Toivottavasti joku Tamperelaisista ehtisi. Itse olen kymmenen jälkeen

Whili


Pepperi