tammikuu 09, 2025, 12:33:46 ip

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Habanero Kabanossi

Aloittaja Vivo, huhtikuu 26, 2008, 10:54:18 ap

« edellinen - seuraava »

Watt

Lainaus käyttäjältä: juustohöylä - toukokuu 16, 2009, 19:22:08 ip
Mitä pieniä valmistajia tarkoitat/tunnet?  ;D


Täällä tuoksahtaa tällainen pieni "tiedonkalastus"  :D

Mutta kyllä Habakaba on yksi maistuvimpia makkaroita silti mitä kaupasta mukaan voi lähteä, enään puuttuu juustoversio ja se oikeasti tulinenversio,
koska tuossa ei kyllä ole poltetta nimeksikään. ;D
Mainokset, grafiikka, suunnittelu, logot, bannerit, ulkoasuntoteutus...
watt@gmx.com

von Riena

Habanerokabanossi tuli nyt kokeiltua.
Itse en ole makkaran suurkuluttaja, johtuen makkaran korkeasta nitraatti yms. lisäainepitoisuudesta joka ensinnäkin maistuu jo valmiissa tuotteessa ja saa minut todella huonovointiseksi.

Habakaba ylitti odotukseni täysin. Edellämainittu lisäainepitoisuus lienee samaa tasoa muiden makkaroiden kanssa, mutta maku oli erittäin oivallinen. En odottanutkaan mitään ylivoimaista chilimäjäystä, vaan maku oli tasaisen miellyttävä. Iguanan En Fuegolla tuunattu Kotisinappi, hyvä fetasalaatti ja kotona leivottu patonki ryydittivät makuelämyksen vähintäänkin buenoksi.

Varmasti koitan toistekin.
#579

Exitium

Onhan tuo menevää makkaraa, ehkä muita parempaa, mutta habanero on lisätty nimeen pelkän markkinoinnin vuoksi, en huomannut mitään  poltetta testatessani.  :)

habarento

Lainaus käyttäjältä: von Riena - toukokuu 17, 2009, 21:33:02 ip
Habanerokabanossi tuli nyt kokeiltua.
Itse en ole makkaran suurkuluttaja, johtuen makkaran korkeasta nitraatti yms. lisäainepitoisuudesta joka ensinnäkin maistuu jo valmiissa tuotteessa ja saa minut todella huonovointiseksi.

Habakaba ylitti odotukseni täysin. Edellämainittu lisäainepitoisuus lienee samaa tasoa muiden makkaroiden kanssa, mutta maku oli erittäin oivallinen. En odottanutkaan mitään ylivoimaista chilimäjäystä, vaan maku oli tasaisen miellyttävä. Iguanan En Fuegolla tuunattu Kotisinappi, hyvä fetasalaatti ja kotona leivottu patonki ryydittivät makuelämyksen vähintäänkin buenoksi.

Varmasti koitan toistekin.


Juu itsekkin tykkäsin tuosta makkarasta, mutta olisin odottanut hieman enemmän tulta, kun tuossa tuo habanerokin on selkeästi pääosassa markkinointia.
Tänään tuli testattua tuo Wilhelm "nyt enemmän chiliä" makkara ja kyllä tämä habanossi maultaan mielestäni oli paljon parempi.
Wilhelm oli käytännössä makkara paprikalla, en osta uudestaan.

von Riena

Kannattaa muuten testata tuo yllämainitsemani Iguanakastike-Kotisinappifuusio, toimii niin lihan kuin myös grillatun vaalean kalan kanssa.

Nojoo, offtopic.

-Riena
#579

Klopisto

Makuasioistahan ei sovi kiistellä, yksi tykkää tyttärestä, toinen... Itse ihmettelen sitä ettei suomeen vieläkään ole rantautunut reilusti tulista ruokapaikkaa jossa saisi myös vähemmän maustettua ruokaa (vaimo, lapset ym.). Suomessa ravindelit on hinnoitelleet itsensä pihalle, nyt täytyy tarjota rajoitettua aukioloaikaa ja alennettuja hintoja. Miksi? Hyvää voi myydä myös inhimilliseen hintaan, tosin suomessa ei vielä kukaan ole älynnyt hyödyntää tuota  ???

Watt

Lainaus käyttäjältä: Klopisto - toukokuu 21, 2009, 20:50:12 ip
Makuasioistahan ei sovi kiistellä, yksi tykkää tyttärestä, toinen... Itse ihmettelen sitä ettei suomeen vieläkään ole rantautunut reilusti tulista ruokapaikkaa jossa saisi myös vähemmän maustettua ruokaa (vaimo, lapset ym.). Suomessa ravindelit on hinnoitelleet itsensä pihalle, nyt täytyy tarjota rajoitettua aukioloaikaa ja alennettuja hintoja. Miksi? Hyvää voi myydä myös inhimilliseen hintaan, tosin suomessa ei vielä kukaan ole älynnyt hyödyntää tuota  ???


Kebab  ;)
Mainokset, grafiikka, suunnittelu, logot, bannerit, ulkoasuntoteutus...
watt@gmx.com

von Riena

Lainaus käyttäjältä: Watt - toukokuu 21, 2009, 21:04:09 ip
Lainaus käyttäjältä: Klopisto - toukokuu 21, 2009, 20:50:12 ip
Makuasioistahan ei sovi kiistellä, yksi tykkää tyttärestä, toinen... Itse ihmettelen sitä ettei suomeen vieläkään ole rantautunut reilusti tulista ruokapaikkaa jossa saisi myös vähemmän maustettua ruokaa (vaimo, lapset ym.). Suomessa ravindelit on hinnoitelleet itsensä pihalle, nyt täytyy tarjota rajoitettua aukioloaikaa ja alennettuja hintoja. Miksi? Hyvää voi myydä myös inhimilliseen hintaan, tosin suomessa ei vielä kukaan ole älynnyt hyödyntää tuota  ???


Kebab  ;)


Kiinalainen? Thairuoka? Intialainen?

Ei Suomessa ihan oikeasti ruoka sinällään ole kallista. Menkää Euroopan metropoleihin ja tutkikaa hintoja siellä, heh.

Nimim. "Grillivaunun bratvurstisämpylä ja kokis, 8e"

-Riena
#579

Watt

Lainaus käyttäjältä: von Riena - toukokuu 22, 2009, 00:08:11 ap
Lainaus käyttäjältä: Watt - toukokuu 21, 2009, 21:04:09 ip
Lainaus käyttäjältä: Klopisto - toukokuu 21, 2009, 20:50:12 ip
Makuasioistahan ei sovi kiistellä, yksi tykkää tyttärestä, toinen... Itse ihmettelen sitä ettei suomeen vieläkään ole rantautunut reilusti tulista ruokapaikkaa jossa saisi myös vähemmän maustettua ruokaa (vaimo, lapset ym.). Suomessa ravindelit on hinnoitelleet itsensä pihalle, nyt täytyy tarjota rajoitettua aukioloaikaa ja alennettuja hintoja. Miksi? Hyvää voi myydä myös inhimilliseen hintaan, tosin suomessa ei vielä kukaan ole älynnyt hyödyntää tuota  ???


Kebab  ;)


Kiinalainen? Thairuoka? Intialainen?

Ei Suomessa ihan oikeasti ruoka sinällään ole kallista. Menkää Euroopan metropoleihin ja tutkikaa hintoja siellä, heh.

Nimim. "Grillivaunun bratvurstisämpylä ja kokis, 8e"

-Riena



Eikä sovi unohtaa että meillä on euroopan halvin appelsiinituoremehu!
Mainokset, grafiikka, suunnittelu, logot, bannerit, ulkoasuntoteutus...
watt@gmx.com

Klopisto

Sinkku voi ostaa matkatyössä tuohon hintaan purtavaa.

Kolme lasta ja kaksi aikuista, siinä kysytään pitkän pinnan lisäksi myös hieman rahaa kun tuo porukka ruokitaan. Juuri katsoin kaupassa kaksi kappaletta sisäfilettä 20 euroa. Ei nykyisin ole varaa ostaa kunnon (rasvatonta) lihaa edes kerran viikossa ei edes ulkofilettä, jos on tarjouksessa, niin ehkä sitten. Kaksi lapsista on 13 -vuotiaita ja nehän syö jo kuin aikuiset. Jos haluaa syödä hyvin saa tehdä töitä kotiruoan eteen ja se vie aikaa. Suositellaan syötävän vihanneksia puoli kiloa päivässä, laskekaa mitä maksaa 2,5 kiloa kasviksia talvella suomessa.

Tietysti kun tekee vain sisäelimistä, kielistä, jauhelihasta ja appelsiinimehusta kaikki ruoat niin ok. Olemme molemmat ns. keskituloisia ja maksamme asuntolainaa. Autoa ei ole. Ihmettelen niitä jotka saavat vielä vähemmän palkkaa kuin me ja pärjäävät ???

Ja näiden tukkuhintojen päälle vielä ravintolan kate... Esim. ravintola Mami turussa (jollain listalla 8.) tarjoaa jo laadukasta sapuskaa riittävästi kohtuu hinnalla. Miten se on mahdollista? Voin suositella  ;D

Tepi

Testasin tänään tälle kesälle ekan kerran HabaKabaa. Habanero ei ainakaan omaan makuuni kauheasti maistu mutta pikkanen polte siinä on kuitenkin. Toisin kuin aiemmalla maistelulla- en odottanutkaan mitään tajunnan räjäyttävää poltetta, eli en pettynytkään. Makkaraksi tuo on ihan käypää tavaraa.
http://ruoka.fi/blogit/paahtaja/

Älä koskaan leiki naisen sydämellä, koska hänellä on vain yksi sellainen. Leiki mieluummin hänen tisseillään, sillä niitä hänellä on kaksi.

Chilicutter

Testasin tänään atrian Hiillos Hot Chili pötkylöitä.
Ei mitään kovin tulista mutta pientä polttoa löytyy kuitenkin,normi makkaranpurialle varmaan tulista ;)
jalapeno mainittiin selosteessa saattaa vaikka ollakkin.
Sanoisinko"ihan jees kamaa" kuitenkin ;)
Don't play with fire, but play with Wild Chilli's
HTTP://WWW.WILDCHILLI.EU

TurboPuberteth

Täytyypä testata tuokin..

kalat69

tuli tossa tänään grillailtua tota habanero kabanossia ja hiillos hot chiliä, kyllähän noissa makua oli ihan kivasti, voi niitä muulloinkin syödä, mutta kyllä niistä chilin polte puuttui, emäntäkin sanoi että potku puuttui. muuten ihan mainion makusia makkaroita molemmat :)


2010- 2013 hallituksen jäsen

MasaT

Niin ei siis tavallinen ole tulinen. Eräs tottumaton söi vahingossa eikä edes huomannut tulisuutta!

naga morich

Milloikohan tulee sitä uutta tulisempaa habanero kabanossia?
Ilman kahvia, chiliä  ja salmiakkia ei voi elää

snu

Itse grillailin eilen habakabaa näin: Ensin viilto makkaraan pitkittäin, sitten grilliin viiltopuoli alaspäin. Kun se puoli on about sopivan värinen, työnnetään viiltoon noin 1/4 habanerosta silputtuna, sekä sinihomejuustoa. Sitten grillaillaan se toinen puoli.

Hyvää on, habanero maistuu ja tuntuu!
#419
Eksyminen on suotavaa.

Herkuttelija


Ihan maukastahan tuo habakaba oli. Poltetta ei niinkään, mutta haba-aromi puski hyvin esille. Iltapala-makkaralle tein kaveriksi ketsuppi + valkosipulimurska + pain 100% -soosin, ihan hyvä kombinaatio.

Kadotus

Mun mielestä toi atrian chilimakkara on paremman makusta kuin habakaba, vaikkakin tulisuus puuttuu molemmista.
Näin makkaroihin liittyen vedin tossa ite yks päivä mustaa makkaraa ja hetken mielijohteesta vetäsin välissä blair's death rain habanero sipsejä, kun oli avonainen pussi moisia ulottuvilla. Ja se oli hyvää!  ;D Loppu makkara tulikin syötyä sipsien kanssa. Seuraavaks varmaan tarvii laittaa megadeathia hernekeittoon... ;D
Lainaus käyttäjältä: Räyhis
Paska maa + paskat ihmiset = paskat kuljettajat.

Aji Inferno

Pisti silmään taas uusi jokakesäinen makkaratesti, jonka tulosten yhteydessä kiiteltiin (!) sitä, että tulisuushullutus näyttää olevan tältä erää makkaroissa ohi, ja perusmakkarat taas arvossaan... Kissanpaskapaketti moisen ajatuksen kirjoittajalle! ;)  Tämän jatkeeksi todettakoon, että juhannuksena vieraillut kiinalaisystäväni piti Haba-Kabanossia erinomaisena. Hyvän ruokamaun omaava ihminen, eli pakko on uskoa ettei tuote aivan kehno ole, tulinen tai ei. Vantaan K-Jättijako puolestaan on ottanut valikoimiinsa oman A-luokan makkaransa, jota löytyy irtotavarana pakastealtaista. Sisältää kaikenlaisen muun hyvän lisäksi jopa Sambal Oelekia! Eikä ollenkaan hassumpaa tavaraa olekaan - ei ehkä tulista tämäkään, mutta mausteisen hyvää kyllä. Kannattaa kokeilla!