tammikuu 09, 2025, 22:44:43 ip

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Chico's savuchilikastike

Aloittaja Jussi_2, toukokuu 24, 2008, 17:17:32 ip

« edellinen - seuraava »

Jussi_2

Kellään tietoa miten vois itse tehdä kyseisen paikan savuchili kastiketta.. kysyin sieltä mut ulkomaalainen kokki selitti ni ei oikein saanu selvää, jotain bernaise kastikkeesta tehty jalopenoa sisältävä ym.. mut joku viisas reseptiää kiitos..

ps. tai vastaavaa hyväää savuchilikastike reseptiä.

Wesa

kun kerran kukaan muu ei vastannut mä kokeilen,veikkaan että ihan valmis purkki bearnaisesoossia johon sotkettu sekaan tomaattipyrettä,chiliä ja pilkottua jalapenoa savuaromilla höystettynä.
sen verran ketjumesta tuo Chicos että en usko niiden tekevän itse mitään kastikkeistaan,varmaa tietoo ei oo mutta tiukkaa mutua :)
Bearnaisekastike on voi-emulsiokastike joka on aika simppeli,nippuun keitettyyn mausteliemeen vatkataan keltuaisia,kypsennetään vesihauteessa.tähän sitten vatkataan sekaan voita ja lisätään rakuuna.tadaa.
Ei se ole väärin jahdata perhosia joita muut ei näe.

Volitans

Lainaus käyttäjältä: "Wesa"
Bearnaisekastike on voi-emulsiokastike joka on aika simppeli,nippuun keitettyyn mausteliemeen vatkataan keltuaisia,kypsennetään vesihauteessa.tähän sitten vatkataan sekaan voita ja lisätään rakuuna.tadaa.


Bearnaise-soossi ei ole mitenkään simppeli, vaikka niin voisi äkkiseltään kuvitella. Usein selitetään, että sen kypsennys on vaikeata - ei se ole vaikeata. Vaikeata on löytää oikeat raaka-aineet, käsitellä niitä oikein ja vielä säätää hapokkuuskin kohdalleen suolan ohella.
jäsen
Suomen Chiliyhdistys ry

Tepi

Lainaus käyttäjältä: "Volitans"
Lainaus käyttäjältä: "Wesa"
Bearnaisekastike on voi-emulsiokastike joka on aika simppeli,nippuun keitettyyn mausteliemeen vatkataan keltuaisia,kypsennetään vesihauteessa.tähän sitten vatkataan sekaan voita ja lisätään rakuuna.tadaa.


Bearnaise-soossi ei ole mitenkään simppeli, vaikka niin voisi äkkiseltään kuvitella. Usein selitetään, että sen kypsennys on vaikeata - ei se ole vaikeata. Vaikeata on löytää oikeat raaka-aineet, käsitellä niitä oikein ja vielä säätää hapokkuuskin kohdalleen suolan ohella.

Bonuksena on mielestäni vielä raaka-aineiden käsittely- kärsimättömyydellä ja/tai huolimattomuudella saa noista aineksista aikaiseksi vain tavallista löysempää kokkareista munakokkelia.
http://ruoka.fi/blogit/paahtaja/

Älä koskaan leiki naisen sydämellä, koska hänellä on vain yksi sellainen. Leiki mieluummin hänen tisseillään, sillä niitä hänellä on kaksi.

Wesa

Varmasti haastava kastike monelle kotikokille,itse teen tuota lähes päivittäin töissä eikä aivan heti tule mieleen helpompaa kastiketta perusidealtaan.
Ei se ole väärin jahdata perhosia joita muut ei näe.

pörris

bernaisekastike + savuinen bbq kastike + jalapeoja. Jalapenot murskattuina ja kiehautetaan homma.. Btw, kastikkeet tehdään suurimmasta osasta paikan päällä Chicoksessa, 98% (tuttava kokki töissä)!!!!

Ryhis

Bearnaisekastikkeen on tasan yhtä helppoa kun pastan keitto tai lihapullien teko. Jos et osaa, et osaa. Atria auttaa siinä tapauksessa.
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa