uppopaistaminen - miten chilistä ruokaa rasvana avulla?

Aloittaja rasvaukko, helmikuu 22, 2004, 20:59:15 ip

« edellinen - seuraava »

rasvaukko

Valmiita cheddarilla täytettyjä jalapenoja olen tukusta hakenut ja syönyt kyllästymisen asti, mutta omilla ei ole tullut kokeiltua. Onnistunee kuitenkin mainiosti, juustot vaan sisään ja riittävän sitkeä frittitaikina pintaan jottei liukene kaikki öljyn sekaan. Google kertonee taikinalle ohjeita, mutta vehnäjauho-kivennäisvesi-soodalinja toiminee. Pintaan voi pyöräyttää vielä korppujauhojakin.
Tarkemmin ajatellen sooda/leivinjauhe saattaa pullauttaa chileistä liiankin paksuja, mutta kokeilemalla selviää.




Edited By Janne on 1077539702

Janne

oisstana minkä tein. Anteeksi vaan "rasvaukko", editoin vahingossa viestisi bittien taivaaseen kun piti vaan lisätä vastaus.
www.vastahanka.fi - erilainen ruokablogi

Gekko

En nyt aivan tarkkaan tiedä mitä rasvaukon kysymys koski, mutta DeWittillä on mielenkiintoinen resepti uppopaistamalla valmistetuille täytetyille rocotoille, http://www.fiery-foods.com/dave/profile_pubescens.html

Sopinee muillekin suuremmille chileille. Omituiselta kuulostaa myös tapa käyttää "munaseosta" ikään kuin frittitaikinana, onkohan joku kokeillut? Täyte on myös melko omintakeinen; pähkinöitä, herneitä ym...

Tulipa nälkä, harmi kun ei ole rocotoja...  :;):
Solanaceae et vitae