8.6.2010 Parilla Steak House, Vantaa ( Flamingo )

Aloittaja MikaK, toukokuu 20, 2010, 08:24:16 ap

« edellinen - seuraava »

MikaK

Kun Vantaalla ei ole omaa miittiketjua, niin tehdään miittikohtainen info. Yllämainittuun mestaan allekirjoittanut ja DocEvil suuntaamassa chilimiittiä pitämään. Ai, miksikö espoolainen ja helsinkiläinen suuntaan Vantaalle ravintolaan, jossa epävirallisesti tarjotaan Suomen tulimmat ruuat? Koska keittiön puolella häärii Rankkapanda ja pitäähän miehen osaaminen tarkistaa.

Alla ravintolan sivut:
http://www.parilla.fi/vantaa/idea.html

Tarinoiden perusteella ravintolassa itketetty aikuisia miehiä tulisella ruualla, joten nyt haastamaan kokkia. Pienimuotoinen Hell Night  8)


Jiri

Tiistai?

No, ei siinä mitään. Mukana. Monelta?

Ja sit lähdekritiikin kera luettuna: http://eat.fi/fi/vantaa/parilla-steak-house-flamingo
http://jirin.hommat.info | cl @ IRCnet

MikaK

DocEvilin kanssa ei oltu vielä kellonajasta puhuttu mitään, mutta 1800 voisi olla toimiva aloitusaika. Aiemmin en kuitenkaan Espoosta pääse ruuhkien takia paikalle ajoissa.

Rankkapanda

toukokuu 20, 2010, 14:38:35 ip #3 Viimeisin muokkaus: kesäkuu 11, 2010, 01:05:54 ap käyttäjältä Rankkapanda
Poistettu.

Eija

Haluaisin tietää myydäänkö tässä pihviravintolassa kalaa?Olen kalalle todella allerginen (riittää että kalaa on lähelläkään), joten olisi kiva tietää löytyykö yhtäkään ravintolaa jossa ei myydä kalaa.

MikaK

Helsingissä pari kasvisravintolaa, joista ei varmaan löydy mitään kaloja tai kalajohdannaisia. Parillassa on listalla tonnikala, joten kalaa löytyy.

Ryhis

Tyypillisiä suomalaisia ravintola-asiakkaita, ainakin jos eat.fi-sivuston kommentointia voi ääneen nauramatta lukea.

Siis yää ei ollut lasten leikkinurkkaa
Siis yää mun pihvi oli saletisti raaka keskeltä tai jotai
Siis yää lastenlistalla oli ihan salettii jotain pakastelihapullia
Siis yää tarjoilija ei hymyilly vaikka syötii jollai kolmetkyl eurol
Siis yää me ei saatu maitoa ruokajuomaksi


Ei ****u ikinä ravintola-alalle suomessa enään.
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

Rankkapanda

toukokuu 20, 2010, 23:31:08 ip #7 Viimeisin muokkaus: kesäkuu 11, 2010, 01:06:11 ap käyttäjältä Rankkapanda
Poistettu.

Ryhis

Kyllä se pohja on sinunkin säkissä. Läpikypsän tilaajat, maidonlitkijät ja muut pellet menevät siinä sivussa, mutta jossain vaiheessa alkaa hapottamaan.

Ei ole vielä asiakas tullut kysymään miten pystytte leikkaamaan lehtipihvit niin ohueksi? "Kun kotona ei koskaan pysty leikkaamaan niin ohuita siivuja pihvistä"?

Multa on kysytty. Aika surullista. Ruoanlaitto ravintolassa Suomessa, suomalaisille asiakkaille on kuin heittäisi helmiä sioille..
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

MikaK

Panda haukkaa scorpionia, jos rupeaa pipo kiristämään. Hiki toimii voiteluaineena ja ei enään kiristä.

Eli tämänhetkisen tiedon mukaan DocEvil, Jiri ja minä tulossa.

Jiri

Oma palautteeni oli tuolla näin;

LainausBurger tuli 40min odottelun jälkeen sunnuntai-iltapäivänä. Ravintolassa ei juuri muita ollut, joten aika kauan kesti.
Ihan ok palvelu ja itse burger oli erinomainen. Tulee varmaankin käytyä toistekin.


Mut joo. Melkoisia hiekkapilluja kyllä aika monikin ja tuo Rankkiksen eka kommentti on niin totta alusta loppuun :)
MrFrost ainakin asuu ihan Jumbon vieressä joten hänet pitää saada myös mukaan. Tässä kun on aikaa vielä niin eiköhän me ihan asiallinen pöytäseurue saada aikaiseksi.

Itse en ole kovin tulisen ruoan ystävä. Taidan ottaa vaan jonkun munakkaan.... :-D
http://jirin.hommat.info | cl @ IRCnet

Rankkapanda

toukokuu 21, 2010, 11:28:28 ap #11 Viimeisin muokkaus: kesäkuu 11, 2010, 01:06:24 ap käyttäjältä Rankkapanda
Poistettu.

Miksaa

Lainaus käyttäjältä: Rankkapanda - toukokuu 21, 2010, 11:28:28 ap
Mutta sitten on ne jotka itkevät, että entrecoteessa rasvaa, jne.. :D

Tässä pari kuvaa a-luokan lihansyöjille, kunnon marmoroituneesta lihasta...
Kobe-härkää, suoraan Japanista (kuva linkkinä):


http://fi.wikipedia.org/wiki/Scoville
"Puhdas kapsaisiini saattaa olla huonoa vatsalle." :D

Ryhis

https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

bluesman

Näillänäkymin meikä tulee testaamaan Pandan väännöt. Saako ottaa omat mausteet mukaan?

Rankkapanda

Trinidad Scorpionin voit ottaa mausteeks. No siis mun puolesta senkun, tuskin ketään haittaa. Jos tästä nyt enemmänkin tulloo jengiä, niin vois melkee varata pöydän siihen, että vaikka pääsis kaikki pyöreeseen pöytään tai jotain. Mä voin hoitaa sen puolen, jos tietää kuin paljon osallistuu.

bluesman

 Voithan sä kehitellä jälkiruoaksi jäätelöä suklaahaballa tai mansikoita joiden väliin piilotat morouga blendiä.

Rankkapanda

toukokuu 22, 2010, 17:10:18 ip #17 Viimeisin muokkaus: kesäkuu 11, 2010, 01:06:49 ap käyttäjältä Rankkapanda
Poistettu.

Ryhis

Just tota paskaa. Harvassa ammatissa tulee itsari-olo yhtä usein kuin kokinhommissa Suomessa.
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

MikaK

Osallistumassa siis: DocEvil, Bluesman, Jiri ja minä itse. Lisääkin mahtuu ja vielä ehtii.