heinäkuu 01, 2024, 07:34:46 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


OIKEAA CHILIMAGARAA NYT KAUPASSA!!!

Aloittaja Aji Inferno, lokakuu 22, 2010, 20:42:07 ip

« edellinen - seuraava »

MasaT

marraskuu 08, 2010, 21:41:37 ip #60 Viimeisin muokkaus: marraskuu 08, 2010, 21:45:14 ip käyttäjältä MasaT
Hyvä idea olisi myös tehdä jotain hyvää tulista marinadia myytäväksi asiakkaille, vaikka jauheena. ;)

Lihamestari

Lainaus käyttäjältä: MasaT - marraskuu 08, 2010, 21:41:37 ip
Hyvä idea olisi myös tehdä jotain hyvää tulista marinadia myytäväksi asiakkaille, vaikka jauheena. ;)
Me kyllä myydään niitä marinadeja mitä me myös käytetään. Eikä tarvitse edes ostaa koko 10 kg:n pönikkää.
Yksi tulisempi siellä on joukossa, joka on nimeltään Tulennielijä!
Kyllähän se pikkasen kutkuttelee, mutta kesäisin valmistettavaa lohikäärmeenkieltä varten laitamme tuohonkin pikkasen lisää potkua!
Tämä tulisempi versiokin on myynnissä, mutta vain kesällä...

Ja ensi kesää odotellessa! Sinne varmaan tulee jotain tulista uutta...
Ja saattaahan niitä kokeiluja tulla jo keväällä ;D

Kohta alkaa nääs se aika, kun syödään pääsääntöisesti sikaa... ;)
"My diet is like Atkins, but with the carbs." - BJ Penn

Ryhis

Lainaus käyttäjältä: Lihamestari - marraskuu 09, 2010, 07:26:06 ap
Kohta alkaa nääs se aika, kun syödään pääsääntöisesti sikaa... ;)


Sika on hyvää röh-röh.

Tulinen joulukinkku? Joulun pelastaja vai tuhoaja?
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

Lihamestari

Täytys varmaan kehittää jostain kapsasiiniuutetta ja sekoittaa sitä suolaliemeen!

Saatais tän joulun kinkku, joka ois kuuminta hottia!! ;D
"My diet is like Atkins, but with the carbs." - BJ Penn

-mtk-

Kunnos chili-sinappihuntu kinkulle ei myöskään kuulosta huonolta idealta.

Aji Inferno

Lainaus käyttäjältä: Lihamestari - marraskuu 08, 2010, 21:33:51 ip
Lainaus käyttäjältä: Aji Inferno - marraskuu 08, 2010, 21:13:43 ip
Luulisi ainakin joidenkin Savuhovin kilpailijoidenkin ihmisten katselevan tätä meininkiä vähän mietteissään... Voisin kuvitella eri ruokataloissa käydyn ja käytävän mielenkiintoisia "juupas-eipäs" keskusteluita teemasta "pitäisikö meidänkin..."  Tai jos ei käydä, olen pettynyt.  8)

Tällä hetkellä HK on varmaankin profiloitunut pahiten ns. näennäistulisen ruoan markkinoijaksi. Linja ei varmastikaan ole ollut sattumaa - mutta eipä sitten ole ollut tuotteiden laatukaan edes samasta maailmankaikkeudesta Savuhovin kanssa. Se on vähän sama juttu kuin jos iskelmätuottaja alkaisi tuottaa hevimusiikkia. Jos juuri ne olennaiset asiat mistä hevissä tykätään laimennetaan olemattomiin, jäljelle jää lähinnä omituista iskelmää. Sitähän tuo touhu HK "Potku" tuotteiden ja esim. Habanerokabanossin kanssa oli. Olisi aikamoinen ihme jos mitään kelvollista (siis meidän makuumme) tulisi noilta "isoilta" - ne kun pelaavat niin varman päälle. Mutta mahtavatko muut pienemmät talot vastata Savuhovin haasteeseen - ja miten?
Kyllähän noita keskusteluja on varmaan käyty, mutta isot talot tarvii isot volyymit! Se karsii heti makuja pois ja tulisistakin tehdään "tulisia"... :(

Ja kyllähän noi pikkufirmat varmaankin haluais panostaa, mutta ne vaan ei osaa markkinoida/tehdä niitä kamoja oikein.
Tollanen pikkufirma tarvitsee tuotetta kehittelemään sellaisen puolihullun, päänsäteloneen makkaramestarin ja siihen toisen samanmoisen myyntitykin!
Ja hyvä ois, että joku "fiksu" kattelis pikkasen noitten touhojen perään! ;D

Tää muutama kesä sitten tapahtunut HK:N legendaarinen kikailu oli, että ne oikein mainosti tuotetta jalapeño makkakaraksi, vaikka se sisälsi pepperonia! Syy tähän oli, että tava kuluttaja mieltää kyseisen "pepperoni" sanan kestomakkaraksi! :o Ihmeteltiin vaan, että miks sinne ei sit voinu laittaa sitä jalapeñoa?  ???


Mausteisen ruoan ystävän näkökulmasta tuo HK:n meininki on asiakkaan aliarviointia - tai jopa pettämistä. Veikkaan (asiaa tietämättä) myös, että firman päättäjäketjussa on ainakin yksi chilinvastainen ihminen, joka torpedoi kaikki kokeilutkin tulisen ruoan saralla. Kenties tutuilla argumenteilla: "kansa ei halua tulista, mutta äijille pitää antaa tilaisuus äijäillä - eli tehdään jotain missä on ripaus chiliä, mutta joka ei säikytä ketään! Eikä niistä chilihörhöistä kannata välittää!"

Sanoisin, että nyt - ja ennen muuta tulevaisuudessa - meistä ei ole varaa olla välittämättä! Tyyne Tampio ostaa tästä ikuisuuteen chilittömiä tuotteita, koska hän on niin päättänyt. Ja esim. HK myy Tyyne Tampiolle - ei tämän pojanpojalle Chuck Norris Tampiolle, joka syö päivittäin chilituotteita, ja joka tulee opettamaan myös omille lapsilleen tämän ruokakulttuurin. Ja se kaikki tulee muuttamaan koko suomalaisen ruokakulttuurin, aivan kuten chili on muuttanut koko aasialaisen ruoanlaiton. Onneksemme! :)

Kuten jo aiemmin väitin, chilikalakukko tulee olemaan tosiasia - ja siitä tulee hyvää!! ;)

Lihamestari

Suomalaisten matkailu on tehnyt hyvää meidän ruokakulttuurille!
Nyt kaivataan niitä makuja, mitä matkoilla on opittu syömään ja uskalletaan rohkeammin kokeilla uusia makuja...

Tosin vieläkin (valitettavasti) löytyy niitä, ketkä ostavat parin viikon kanarian reissulle mukaan reissaria, maksamakkaraa ja juhlamokkaa! (tosin niillä saarilla se ruokakulttuuri tuskin kukoistaa)
Nämä on just niitä jääriä, joiden takia suuret elintarviketalot toistaiseksi menestyvät.
Pienet jotka uskaltavat rohkeasti kokeilla rajojaan kasvattava myyntiään rohkeampia, erilaisia asiakkaita kosiskelemalla.

Suomalaisesta karjalanpaistikansasta ei koskaan tule näiden chlimakkaroitten suurkuluttajia, mutta kun siellä savossakin tapahtuu yrityksissä sukupolvenvaihdoksia, niin siihen kalakukkoonkin saadaan uusia makuja... :)

Ja ei se HK ole kaiken pahan takana! Olen myöskin Atrian edustajaa päässyt riivaamaan heidän suurien johtajien lausunnoilla!
Atria kun oli ostanut Ruotsissa jonkun ison einesruokalaitoksen, kysyttiin heidän paikalliselta (suomalaiselta) johtajalta, mitä eroa on suomalaisen ja ruotsalaisen valmisruoassa. Kyseinen herra vastasi, että ruotsalaisessa ruoassa pitää olla enemmän makua! Kyselin tämän jälkeen kyseisen firman edustajalta, että missä vaiheessa me täällä suomessa ollaan muka päätetty, että me ei sitä makua oltais haluttu, kun kaikki tuntuu valittavan sitä mauttomuutta... :D

Mutta mä ainakin pyrin omalta osaltani tuomaan "potkua" pöperöihin. Ja pikku hiljaa jengi on ruvennutkin näitä ostelemaan! :)
"My diet is like Atkins, but with the carbs." - BJ Penn

Lihamestari

Offtopic:
Nyt mä sit hurahdin ja laiton simentilauksen! :D
Katotaan miten äijän käy...
"My diet is like Atkins, but with the carbs." - BJ Penn

-mtk-

Lainaus käyttäjältä: Lihamestari - marraskuu 09, 2010, 14:25:51 ip
Offtopic:
Nyt mä sit hurahdin ja laiton simentilauksen! :D
Katotaan miten äijän käy...


Mopoa voi yleensä etsiä pusikosta, eikä välttämättä edes sieltä lähimmästä :)

Hienoa, että työpaikan "melkein lähikaupasta" löytyy chiliin hurahtaneita tiskin toiselta puolelta - se lupaa yleensä hyvää.

tonttu

Käväisin tuossa Keljonkeskuksessa Jyväskylässä ja äkkäsin tuon savuhovi ständin. Ihan sairaan hyvää ja tosiaan oikeasti tulista maggaraa. Voi kumpa tuota saataisiin kaikkien kauppojen tiskille. Ensimmäinen maggara varmaan pariin vuoteen mistä on jaksanut innostua, eikä tullut edes semmonen magaraähky, mitä normikäkkyröistä tulee.

Eikä minään negatiivisena, mutta voi kumpa saataisiinkin tästä nimikkeellä tulinen maggara. Habakaba voisi olla miedosti tulinen ja sitten tällä tuska maggara nimikkeellä myytäisiinkin jo semmoista tuskanpoikasta.

Toisaalta, menee tämä näinkin, mutta toivottavasti Savuhovi lanseeraa seuraavaksi makkaran nimeltä: AHDISTUS!

Aji Inferno

Oikean, sen definitiivisen chilimagaran nimi voi vain ja ainoastaan olla: Perkele!  8)

omarosa

Oikeasti nyt löyty hyvän makuinen chilimakkara , halvempi, eikä jätä kitkerää makua kielen päälle enempi syödessä.

Atria Hiillos-makkara hotchili. 
Mausteissa mainittu, jalapeno, paprika, lihapitoisuus 46%
chilinkasvatuksen A:spna B:hydrosora C:provado

PP

Lainaus käyttäjältä: omarosa - marraskuu 11, 2010, 20:40:55 ip
Oikeasti nyt löyty hyvän makuinen chilimakkara , halvempi, eikä jätä kitkerää makua kielen päälle enempi syödessä.

Atria Hiillos-makkara hotchili. 
Mausteissa mainittu, jalapeño, paprika, lihapitoisuus 46%


En sanoisi Hiillosta makkaraksi. Jauhettua nahkaa, jänteitä, muuta teurasjätettä, jauhoja, vettä, jne.  :-X Enkä ihan heti usko tuollaisen tulisuuteen. Jos Atria on tehnyt lähellekään Savuhovin chilimakkaroita tulisuudeltaan vastaavan tuotteen, syön hatullisen Habaneroja. :)

Ryhis

Hyi ****.

Jos Atria tekee tulisen tuotteen - oikeasti tulisen. Lupaan heittää kaksoisvoltin kerien seisaaltaan, samaan aikaan kakkakikkareita knallista natustaen.

Lihapitoisuus 46%! Voi helvetti, mulla on sukkia joissa on suurempi lihapitoisuus!
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

Lihamestari

Ensi viikolla saa taas meiltä Savuhovin tuotteita!

Kiukkua ja laavaa tulossa.
Täytyy soittaa sinne, jos vaikka laittais kuorman mukana pikkasen tuskaakin...

Tais torstaina ja perjantaina olla tarjolla...
"My diet is like Atkins, but with the carbs." - BJ Penn

Mikho

Kiukku-nakkeja tuli haettua Launeen CM:sta ja täytyy sanoa, että KYLLÄ ON HERKKUA!
Nagan maku on suussa ennen kuin huomaat syöväsi nakkia ;D

Ryhis

Lainaus käyttäjältä: Mikho - marraskuu 12, 2010, 19:45:31 ip
Kiukku-nakkeja tuli haettua Launeen CM:sta ja täytyy sanoa, että KYLLÄ ON HERKKUA!
Nagan maku on suussa ennen kuin huomaat syöväsi nakkia ;D


Sitten tarkkana, milloin nakki loppuu ja sormet alkaa.  ;)
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

hamitu

Lainaus käyttäjältä: tonttu - marraskuu 10, 2010, 22:25:06 ip
Käväisin tuossa Keljonkeskuksessa Jyväskylässä ja äkkäsin tuon savuhovi ständin.


Kiitti vinkistä. Savuhovin tuotteet oli tuolla nyt siinä herkkutiskissä ja myyjän mukaan niitä pitäisi olla saatavilla "maanantaista lauantaihin" eli koko ajan. Mukaan poimittu Tuska-makkaraa ja Raivo-grilliwurstia ja molemmat olivat oikein maukkaita makkaroita. Tulisuutta voisi toki olla enemmänkin, mutta tärkeintä on että maku ja lihaisuus on noissa kohdillaan.

Lihamestari

Mäkin odottelen, että pääsis maistamaan Raivoa ja Kiukkua! Nuo on vielä kokematta... :(

Toi tulisuus on pikkasen kaksijakoinen, siitä vois tehdä tulisempaakin, mutta samalla karkoitetaan ne potenttiaaliset asiakkaat, ketkä tota nyt ostaisi!

Potkuahan siihen saa lisää, vaikka dippaamalla sitä Nagasinappiin! ;)

Ehdottelin sinneppäin, että vois ruveta tekemään jotain tilisen napostelusalamin tapaista juttua, mitä ois olutta hörppiessä kiva nakertaa!
Luultavasti jossain vaiheessa sieltä tulee joku kokolihainen, tulinen kinkku leivänpäälle... :)
"My diet is like Atkins, but with the carbs." - BJ Penn

janneA

VIHDOINKIN PIRKANMAALLA linnainmaan citymarketissa perjantaina 19.11 ja lauantaina 20.11 ensikertaa myynnissä TUSKAA, RAIVOA ja LAAVA lauantaita TERVETULOA :o