tammikuu 08, 2025, 21:38:57 ip

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Grillattua Aiji Cristallia

Aloittaja tonaal, huhtikuu 03, 2011, 07:36:20 ap

« edellinen - seuraava »

tonaal

Ihan järkyttävän hyvän näköisiä ja kuuloisia reseptejä tuolla Poppamiehen sivuilla!

Ei malttais millään odottaa, että oma tuotanto kasvaa ja pääsee maistelemaan esimerkiksi tuota pekoniin käärittyä grillattua Aiji Cristallia! http://www.poppamies.fi/reseptit/?p=1742

Onko joku maistellut? Tuorejuustolla täytetty ja kääräisty pekoniin ja grillattu.. Voi kyynel miten alkaa kuola erittymään grillikautta odotellessa!

Ryhis

huhtikuu 03, 2011, 09:10:36 ap #1 Viimeisin muokkaus: huhtikuu 03, 2011, 09:13:59 ap käyttäjältä Räyhis
On hyvää. Ja samalla vaivalla grilliin vääntää juustotäytteisiä, pekoniin käärittyjä jalapeñoja, tuorejuustolla täytettyjä poblanoja, chilillä täytettyjä poblanoja, paahdettuja padroneita suolan ja oliiviöljyn kera ja juustotäytteisillä jalapenoilla täytettyjä lihapullia.................................


https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

Legoinsinööri

Lainaus käyttäjältä: Räyhis - huhtikuu 03, 2011, 09:10:36 ap
On hyvää. Ja samalla vaivalla grilliin vääntää juustotäytteisiä, pekoniin käärittyjä jalapeñoja, tuorejuustolla täytettyjä poblanoja, chilillä täytettyjä poblanoja, paahdettuja padroneita suolan ja oliiviöljyn kera ja juustotäytteisillä jalapenoilla täytettyjä lihapullia.................................


Oot sie yks perkele :D Ei tuolla ihan ole vielä kelit grillata ja joutuu tollasia kuuntelemaan :P

Ryhis

Aina on hyvä sää grillata sanoi faija helmikuussa 2010 ja kaivoi takapihan metriseen hankeen sopivan kuopan pallogrillille.  ;D
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

boozeman

Lainaus käyttäjältä: Räyhis - huhtikuu 03, 2011, 11:02:47 ap
Aina on hyvä sää grillata sanoi faija helmikuussa 2010 ja kaivoi takapihan metriseen hankeen sopivan kuopan pallogrillille.  ;D


Nimenomaan! Täällä kaupungin grillikodat ja paikat on 12/12 auki ja puuhuoltokin toimii. Nyt vaan puuttuu ne tuoreet chilit.. Pahus!
https://viinanen.org - Ei se siitä... - #1213

linker


Ei puutu, tuollahan niitä on kaksi puskaa pullollaan, ja jokseenkin poppamiehen reseptin kuvan
mukaisessa värissäkin jo  :)

Mutta grilli puuttuu: 10 vuotta vanhan kaasugrillin seuraajaksi täytyisi hankkia
uusi. Kaasu on toki vaivaton, putsaamista lukuunottamatta, mutta olen kääntymässä
hiilen ja/tai briketin suuntaan.
Millaisen hankkisi.....?


 

Lihamestari

Muuraa tiilistä puugrilli!

Siihen oon hyvä hädässä heittää sitten vaikka hiiliä, jos nopsaan haluaa syödä...

Meillä on mökillä sellainen muuraamaton tiilikasa, kun sen paikka vissiin muuttuu jossain vaiheessa.
Siinä saa todella hyvät hiillokset aikaiseksi ja illalla ne on yleensä pikkasen liiakin hyvät, kun perinteisesti aamun toinen homma saunan sytyttämisen jälkeen on grillin starttailu!

Koko ajan kun pitää pientä tulta, niin parin tunnin lämmittämisen jälkeen voi nälän sattuessa lopettaa puitten lisäämisen ja hiillos on n. 20-30 minuutin ja pienen tasoittelun jälkeen täydellinen!

Kaasu maistuu aina pikkasen platkulta, ellei siellä ole sellaisia marinadin kyllästämiä savuavia 10 vuotta vanhoja kiviä! ;D
"My diet is like Atkins, but with the carbs." - BJ Penn

Kebabmaniac

Lainaus käyttäjältä: Lihamestari - huhtikuu 03, 2011, 12:01:03 ip
Muuraa tiilistä puugrilli!

Siihen oon hyvä hädässä heittää sitten vaikka hiiliä, jos nopsaan haluaa syödä...

Meillä on mökillä sellainen muuraamaton tiilikasa, kun sen paikka vissiin muuttuu jossain vaiheessa.


Täällä sama. Valkoisista vissiikin kahi-tiilistä kyhätty grilli on pysynyt jo kohta kymmenen vuotta kasassa, mitä nyt on viime vuosina osa tiilistä on ruvennut halkeilemaan. Mutta korjaus on helppoa. Pehmeälle maalle jos rakennat, niin asettele vaikka parin sellaisen puutarhaan tarkoitetun kivilevyn päälle, mitä ne nyt onkin.

Tää on ollut täydellisen huoleton, suunnilleen kun keväällä lapiolla roudaa edelliskauden tuhkat pellolle ja tietty puhdistelee ja tarvittaessa uudistelee ritilän niin avot.

Vieressä mulla on myös Harvian savustin, se se vasta on idioottivarma peli. Lämpö päälle, purua pohjalle, kala sisään, odotetaan 20-30 min ja tuote ääntä kohti. Sulais nyt noi lumet tosta.

Lihamestari

Laita siihen notskiin tuli, näin mä sulettelin viime vuonna, helmi-maaliskuussa grillin! ;)
"My diet is like Atkins, but with the carbs." - BJ Penn

Kebabmaniac

Lainaus käyttäjältä: Lihamestari - huhtikuu 03, 2011, 14:04:20 ip
Laita siihen notskiin tuli, näin mä sulettelin viime vuonna, helmi-maaliskuussa grillin! ;)


Muuten kyllä mutta kun mökille pääseminen tuossa lumimäärässä on se rajoittava tekijä :) Pääsiäistä vähän suunnittelin avausviikonlopuksi.

masaiman

Hmm... Tästäpä sainkin oivan idean. Laitanpa iltapalaksi cheddartäytteisiä pekonikääreisiä jalapenoja. Täytyypä käydä kaupasta ostamassa paketti pekonia samalla kun palauttaa ton leffan ärrälle.

Jahvetti

Itse aloitin grillauskauden 14.3. :D
Tosin talouskyljyksillä. Kaasugrilli autokatoksessa ollut talvisäilytyksessä, ja siinähän se sitten talven jälkeen koeponnistettiin. Takapihalla, oikealla grillauspaikalla, lunta reilut puoli metriä joten saa vielä hetken grilli olla evakossa...

KebabManiac, ihmeen kauan on kahi-tiili kestänyt. Sitähän ei lämpörasitukselle ole suunniteltu lainkaan, julkisivuihin lähinnä.

Asiaan.
Kesällä ehdottomasti testattava Aji Cristallia täytettynä pekonikääreessä!

Tähän asti tehnyt vastaavat viritykset perinteisesti herkkusienestä, mutta AJ:lla epäilemättä maukkaampi.
#1530

Mä en ymmärrä pääsääntöisesti mitään mitä muut puuhaa! (copyright Räyhis)

Kerran olin niin selvinpäin, että aloin nähdä suoraan eteenpäin. (copyright Räyhis)

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=10863.0 Kausi 2012
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12830.0 Kausi 2013

Lihamestari

Näitä ruoanlaitto juttuja on kauhea lueskella, kun puskissa ei roiku vasta, kun raakileita! :-\

Vois tiistaina väsätä noista muutamasta isommasta jallusta pienen iltasuupalan... :)
Tai sitten joudun antamaan periksi ja ostan kanssa paketin jalluja töistä! ;D
"My diet is like Atkins, but with the carbs." - BJ Penn

tonaal

Räyhiksen pastettama Homerin kuva sattui nyt oikeaan paikkaan :D Herkkusienistä minäkin yleensä olen mökki-alkupalat vääntänyt, mutta nyt taitaa tulla poikkeus. Pakkohan noita on päästä maistamaan. Olisikohan viherpippuri koskenlaskija mitä tuossa välissä?

Legoinsinööri

No olen minäkin se kaveri joka tallustelee helmikuussa lähikauppaan sandaaleissa ja t-paidassa, mutta oman pihan puuttuessa tulee talvigrillaukseen vähän haastetta :P