tammikuu 08, 2025, 22:24:24 ip

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Marketin tulisimmat eväät

Aloittaja omarosa, huhtikuu 29, 2011, 23:16:24 ip

« edellinen - seuraava »

omarosa

MAMA shrimp flavour (tom yum), itämainen katkaravunmakuinen nuudeli , on Kuumaa polttaa molemmissa päissä. :o
Paketin sisällä on kolme maustepussia, joista yksi nestemäinen ja toinen jauheista on chili jonka lajikkeesta en tiedä mutta kuumaa on.

MAMAn kana on suosikkini, riittävän tulinen sekin , jää kuitenkin toiseksi . .   
http://www.google.fi/search?um=1&hl=fi&rlz=1W1ADFA_fi&tbm=isch&sa=X&ei=fxm7Tc2WA4W_4gaVr_SoBw&ved=0CDEQBSgA&q=mama+shrimp+flavour&spell=1&biw=1634&bih=808 
chilinkasvatuksen A:spna B:hydrosora C:provado

Poppamies Tuliliemi

Ootko turkinpippuri -merkkisiä karkkeja syöny? Tulisia ovat kuulemma, en oo uskaltanu syödä kun siinä pussissa on mies jonka suusta tulee liekkejä
"In sudore vultus tui vesceris pane"

Herra 47

tuo maman shrimp on noista tosiaan tulisin, tuntee kivan poltteen kyllä, ja maukkain. Mutta kyllä se hiukan lisää chiliä vaatii omasta mielestäni
kat ko kat kara puuhu
Chiliyhdistys ry, varajäsen



ainoastaan 56,8g nagaa kerralla ;)

omarosa

toukokuu 07, 2011, 08:55:59 ap #3 Viimeisin muokkaus: toukokuu 07, 2011, 09:33:35 ap käyttäjältä omarosa
Makkaratestin ykköstä ja Hottia on pakko maistaa, ukkopekka on ollut hyvä makkara ja nyt nousi testin kärkeen:

"Tässä kevään parhaat grillimakkarauutuudet:

1. Ukko-Pekka Hot (lihaa 87 %) Pisteet 89/100
Arvio: Tyylikkään grilli-illan huipennus.

2. HK Kabanossi Karski juustojalopeno (lihaa 76 %) Pisteet 86/100
Arvio:  Raikas ja tulinen.

http://www.taloussanomat.fi/paivittaistavarat/2011/05/07/uusi-testi-naissa-makkaroissa-on-lihaa/20116490/12

chilinkasvatuksen A:spna B:hydrosora C:provado

Ryhis

Käväisin lauantai-iltana Alepassa ostamassa jotain syömäkelpoista kun bongasin pakastehyllyssä tällaisen rasian.



Lankesin välittömästi polvilleni, kädet levitettyinä, äänettömään rukoukseen kiittäen kaikkia tunnettuja pyhimyksiä (kuten John McEnroeta) tästä hienosta ja hyvästä asiasta, että jopa Alepasta saa chilituotteita.

Tavanomainen kyynisyyteni oli jostain syystä kuin poispyyhitty tuona koleana iltana, normaalisti olisin päästänyt sumutorvimaisen paskaisen huutonaurun ja samalla rusentanut tuotteen karvaisissa käsissäni. Nyt ostin tuotteen hymyillen lammasmaisesti, hintakin vaikutti sopivalta n.3,5€/rasia. Ajattelin, että nyt saadaan herkkuhetkiä rasiassa!

Kotona heivasin lootan pakkaseen ja perehdyin siihen vasta seuraavana aamuna. Takakantta tutkiessa alkoi jo hymyilyttämään, en nyt sanoisi että on laitonta tehdä tuoteselosteet Google translatorin kanssa, mutta  ;D



Onneksi en tunnista itseäni allergigoksi!  ;D ;D

Heivasin jäiset, noin irtisahatun peukalon kokoiset palot pellille (enkä voinut olla ajattelematta, että onko tämä yksi tapa jolla meksikolaiset huumekartellijefet pääsevät eroon kaikista tuhansista irtihakatuista ruumiinosista...) ja työnsin ne kuumaan uuniin.



Täytyy ensinnäkin sanoa, että 3,5€ on liki riistohinta kuudesta pikkujalapenosta. Kun syö yhden tai kaksi näitä, voi todeta että on tullut ryöstetyksi.

Kuorrutus on toki rapea ja tavallaan maukas. Jos tykkää rasvan ja korppujauhon sekoituksesta.

Kuorrutuksen alla oli jotain, joka todennäköisesti on paprika. Tai on ollut paprika. Ei välttämättä toki tässä elämässä, ajassa ja universumissa. Etiketti lupaa jalapenoa, mutta tätä ei voi ihmisen suulla todeta. Tuote ei myöskään ole millään muotoa tulinen, sillä syötin näitä kokeeksi eräälle eläkeläispariskunnalle (ei eläinkokeille!) jotka olivat yhtä lailla pöyristyneitä tulisuuden puutteesta!

Ja juustotäyte? No ainakin se oli cheddarin väristä. Konsistenssi ja maku olivat aika lähellä sitä kamaa, jolla moottorinkannet tiivistetään.

Kokonaistuomio:

Tuote on paska ja aivan helvetin hirveän makuinen. Lisäksi se ei ollut edes halpaa, voin kuvitella sen ranteet-auki-tilanteen kun näitä on ostettu 10 pakettia jonkun reppanan rippijuhliin. Syöttämällä vettyneen aaltopahvin ja syylarimassan oloisia, arveluttavasti kalapuikkoja muistuttavia "cheddarjalapenoja", vieraille voit taata että perheesi on menettänyt kasvonsa totaalisesti, tyystin ja ikuisiksi ajoiksi.

Parhaimmillaan kaupan pakastealtaassa.
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

Aji Inferno

Lainaus käyttäjältä: Räyhis - heinäkuu 18, 2011, 13:18:44 ip
Käväisin lauantai-iltana Alepassa ostamassa jotain syömäkelpoista kun bongasin pakastehyllyssä tällaisen rasian.



Lankesin välittömästi polvilleni, kädet levitettyinä, äänettömään rukoukseen kiittäen kaikkia tunnettuja pyhimyksiä (kuten John McEnroeta) tästä hienosta ja hyvästä asiasta, että jopa Alepasta saa chilituotteita.

Tavanomainen kyynisyyteni oli jostain syystä kuin poispyyhitty tuona koleana iltana, normaalisti olisin päästänyt sumutorvimaisen paskaisen huutonaurun ja samalla rusentanut tuotteen karvaisissa käsissäni. Nyt ostin tuotteen hymyillen lammasmaisesti, hintakin vaikutti sopivalta n.3,5€/rasia. Ajattelin, että nyt saadaan herkkuhetkiä rasiassa!

Kotona heivasin lootan pakkaseen ja perehdyin siihen vasta seuraavana aamuna. Takakantta tutkiessa alkoi jo hymyilyttämään, en nyt sanoisi että on laitonta tehdä tuoteselosteet Google translatorin kanssa, mutta  ;D



Onneksi en tunnista itseäni allergigoksi!  ;D ;D

Heivasin jäiset, noin irtisahatun peukalon kokoiset palot pellille (enkä voinut olla ajattelematta, että onko tämä yksi tapa jolla meksikolaiset huumekartellijefet pääsevät eroon kaikista tuhansista irtihakatuista ruumiinosista...) ja työnsin ne kuumaan uuniin.



Täytyy ensinnäkin sanoa, että 3,5€ on liki riistohinta kuudesta pikkujalapenosta. Kun syö yhden tai kaksi näitä, voi todeta että on tullut ryöstetyksi.

Kuorrutus on toki rapea ja tavallaan maukas. Jos tykkää rasvan ja korppujauhon sekoituksesta.

Kuorrutuksen alla oli jotain, joka todennäköisesti on paprika. Tai on ollut paprika. Ei välttämättä toki tässä elämässä, ajassa ja universumissa. Etiketti lupaa jalapenoa, mutta tätä ei voi ihmisen suulla todeta. Tuote ei myöskään ole millään muotoa tulinen, sillä syötin näitä kokeeksi eräälle eläkeläispariskunnalle (ei eläinkokeille!) jotka olivat yhtä lailla pöyristyneitä tulisuuden puutteesta!

Ja juustotäyte? No ainakin se oli cheddarin väristä. Konsistenssi ja maku olivat aika lähellä sitä kamaa, jolla moottorinkannet tiivistetään.

Kokonaistuomio:

Tuote on paska ja aivan helvetin hirveän makuinen. Lisäksi se ei ollut edes halpaa, voin kuvitella sen ranteet-auki-tilanteen kun näitä on ostettu 10 pakettia jonkun reppanan rippijuhliin. Syöttämällä vettyneen aaltopahvin ja syylarimassan oloisia, arveluttavasti kalapuikkoja muistuttavia "cheddarjalapenoja", vieraille voit taata että perheesi on menettänyt kasvonsa totaalisesti, tyystin ja ikuisiksi ajoiksi.

Parhaimmillaan kaupan pakastealtaassa.


Vaan huomasithan, ettei suomenkielinen seloste edes lupaa mitään jalapeñoa, vaan jalOpeenOja!  :D  No, vakavammin: jenkithän ovat kunnostautuneet paitsi tulettomien ja mauttomien Anaheim-tyypin vihreiden "chilien" jalostamisessa, myös tulettomien jalOpeenOjen tuottamisessa. Siellähän voi saada miljoonien oikeusjutun, jos jonkun suuta vaikka alkaa aterian jälkeen lämmitellä... ;) Eiköhän tuossa olla käytetty sitä sorttia, kuten - ikävä kyllä - vähän kaikkialla näinä päivinä.

Aji Inferno

Lainaus käyttäjältä: herra 47 - huhtikuu 30, 2011, 09:20:00 ap
tuo maman shrimp on noista tosiaan tulisin, tuntee kivan poltteen kyllä, ja maukkain. Mutta kyllä se hiukan lisää chiliä vaatii omasta mielestäni


Mamat: nuudeleista parhaita kaikkiaan. Ainoita kokeilemistani, joissa on oikeasti potkua.

LupeKani

Ostinpa vastaavia täytettyjä jalapenoja pirkasta. Dippiä ei pystynyt syömään edes koira, järkyttävän makeaa paskaa. Jalapenoista löysin 2 vihreetä palasta tuon pinnan alta joista en makua löytänyt. Juusto oli todella mautonta ja teki mieli mennä pyytämään rahoja takaisin. Kamalaa perkele.

Mamas nuudelit tosissaan on rahanarvoista tavaraa kerrankin. Oon nyt kahdessa lihatiskissä nähnyt tulisena mainostettuja pihvejä ja todennut kerrankin tuon mainoksen pitävän paikkansa. Paikallisen cittarissa osasivat sanoa marinadista sen verran, ettei ole ainakaan pelkällä cayannella maustettua vaan joukossa on jopa ihan oikeeta chilisoosia. Merkki on nyttemmin unohtunut :P 

Aji Inferno

Tammiston Citymarketin lihatiskiltä lähtee sellaista aidosti tulista pihviä ja muuta hyvää, ettei riemulla ja potkulla ole mitään määrää!!  :D  Hintaakin sitten on sen mukaisesti, mutta lopputulos on rahansa arvoinen!

Herra 47

Lainaus käyttäjältä: Aji Inferno - heinäkuu 18, 2011, 17:01:01 ip
Tammiston Citymarketin lihatiskiltä lähtee sellaista aidosti tulista pihviä ja muuta hyvää, ettei riemulla ja potkulla ole mitään määrää!!  :D  Hintaakin sitten on sen mukaisesti, mutta lopputulos on rahansa arvoinen!

totta ja eikös tuo tammistos lihojen resepti ole leviämässä muuallekin :)
kat ko kat kara puuhu
Chiliyhdistys ry, varajäsen



ainoastaan 56,8g nagaa kerralla ;)

Aji Inferno

Lainaus käyttäjältä: herra 47 - heinäkuu 18, 2011, 23:08:00 ip
Lainaus käyttäjältä: Aji Inferno - heinäkuu 18, 2011, 17:01:01 ip
Tammiston Citymarketin lihatiskiltä lähtee sellaista aidosti tulista pihviä ja muuta hyvää, ettei riemulla ja potkulla ole mitään määrää!!  :D  Hintaakin sitten on sen mukaisesti, mutta lopputulos on rahansa arvoinen!

totta ja eikös tuo tammistos lihojen resepti ole leviämässä muuallekin :)


Näinhän täällä on huhuttu. :) Saa moni mummo ja pappa kyytiä kun pistävät poskeensa kunnon nagakäärylettä!  ;D

exa

Vaasan (tms.) karpalolla höystetty ruisleipä, päälle palvikinkkua ja Auran vahvaa sinappia. Ei se nyt "tulista" ole, mutta mukavan väkevää.

Mitä mama noodeleihin tulee, niin ovat kyllä valikoiman parhaita. Tuossa taannoin oli K- tai vastaavalla markettiketjulla Amerikan teemaviikot, sieltä hyllystä sai oikeasti tulistakin soosia.

Kuinkas moni on koittanut LIDLin tahi muiden ketjujen tulisia makkaravalmisteita. Kabanossin habaneromakkaraa sekä "karski" juusto & jalapenomakkaraa on tullut maistettua. Lähinnä naurettavia tulisuutensa puolesta, tosin jälkimmäisten koko oli viehättävä, erittäin karski :D Ehkä jonain päivänä löytyy marketin valikoimasta joku aidosti tulinen grillimakkara?

Klikkaa kuvaa ja lue kasvatuksistani!

InkRose


masaiman

heinäkuu 19, 2011, 06:54:00 ap #13 Viimeisin muokkaus: heinäkuu 19, 2011, 07:42:09 ap käyttäjältä mattson
Toi juustojallu-karski on kyllä saakutin hyvää. Ei mitään himotulista mut just sellanen pieni lämpö joka ainakin allekirjoittaneelle on mieluisampaa kuin sulien kivien mutustelu...

Lankesin kanssa tohon jallumiinaan alkukesästä. Into oli kanssa käsin kosketeltavaa kun paikallisen k-supermarketin pakastehyllyä jonkin syömäkelpoisen toivossa kolusin. Merkki tais olla vähän toinen, ei pysty muistamaan, mutta lopputulos ihan sama: tollanen paska on täälläpäin tapana roiskia pellolle mut eihän tollasta synteettistä soopaa voi luontoon päästää... Jalapenon maku loisti kirkkaasti poissaolollaan, ylirasvaisen pahvikuoren makuun en edes mene, dipin heitin kerran nuuskaistuani suoraan roskiin maistamatta.

ehkä kaikista pahinta oli juusto. En tiedä oliko siihen lisätty jotain juoksutetta tms. Että varmasti olisi sulaa vähän matalammassakin lämpötilassa vai mikä oli, mutta enpä muista cheddarista aistineeni aiemmin kielen sivuilla lähes luonnonjogurttimaista happamuutta. Cheddaria se oranssi tahma ei mielestäni ollut...ainakaan se ei maistunut tippaakaan sille mille olen tottunut .

varmuuden vuoksi nirsin pikkuisen jokaisesta pötkylästä ennenkuin suostuin uskomaan että chilistä on tosiaankin mahdollista saada aikaan jotain näin kamalaa. Loput heitin pois ennenkuin muistijälki polttaa omatekemienkin pekonijallujen pellot...

Harmi kun hk:n potku-nakkeja ei enää saa... Oli ainakin silloin tulisinta mitä sai ja vielä ihan hyviä. Kiinnostais päästä kokeilemaan vieläkö potkii, oli kuitenkin AEC (aikaa ennen chiliä)...

InkRose

Lainaus käyttäjältä: mattson - heinäkuu 19, 2011, 06:54:00 ap
Toi juustojallu-karski on kyllä saakutin hyvää. Ei mitään himotulista mut just sellanen pieni lämpö joka ainakin allekirjoittaneelle on mieluisampaa kuin sulien kivien mutustelu...


QFT

Nollapostaus ehkä, mutta välillä täytyy vain kompata vaikkei itse tuokaan mitään lisäarvoa keskusteluun.

Ryhis

HK Ohut Chilimeetvursti



Pakkauskoko:
    150 g
Tuotteen kuumennus/kypsennys/tarjoiluohje:
Tuotteen ainekset:
    suomalainen rypsiporsaanliha, suola (3,7 %), soijaproteiini, mausteet (paprika), aromit (mm. mustapippuri, chili, jalapeno, korianteri, tabasco), hapettumisenestoaine (E315), elintarvikevärit (E150c, karmiinit), säilöntäaine (E250). 100 g:aan tuotetta on käytetty 125 g lihaa.

Sisältää:
    sianliha, soijaproteiini, chili, korianteri, mustapippuri, paprika


Aivan karmea tuote. Liki koko paketin syönyt, chili maistui vissiin yhdessä siivussa. Rakenne on aivan hirveä, kuten kaikissa näissä tunna sivor-shiteissä. Makupaletissa löytyy härski liha, hapettumisenestoaine ja purjehduskenkien pohjalliset. Ostin koska oli tarjouksessa, muuten en aio tuotetta ostaa enää ikinä.

Kevyt, ohut ja valmistettu rypsiporsaasta?!!?!?!?!? MITÄ ******?!
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

..TOMPPA..

VOI ELÄMÄ!

Tällä tavalla myydään CHILIÄ tavalliselle kuluttajalle!     ja sitten kun joku oikea chilin ystävä vääntää safkaa jossa se chili maistuu ja tulisuuttakin on..tarjoillaan näille "kaupan" chilituotteiden ystäville... niin jää syömättä!   

..voivoivoi...   kyllä hiukka taas vituttaa moinen

Raimo Rintalihas

Hevosesta se meetwursti tehdään, eikä mistään rypsillä tankatusta kulkukissasta. Täyttä paskaa, ei voi muuta sanoa...

TunturiTiger

Lainaus käyttäjältä: Räyhis - syyskuu 19, 2011, 09:58:07 ap
Kevyt, ohut ja valmistettu rypsiporsaasta?!!?!?!?!? MITÄ ******?!


En olis het uskonu, että ihan oikeesti juuri SINÄ menet ostamaan ko. tuotetta ja kehtasit vielä kertoa täällä. ;D Oli vaikka kuinka tarjouksessa, niin jo ihan lähtökohtaisesti KEVYTtuotteet pitää jättää hyllyyn kuten kaikki ohuen ohuet.

Kadotus

^ Taisi Räyhis uhrata itsensä meidän muiden puolesta...  ;D  Sivuan aihetta mainostamalla Lapin Lihan metukkaa, koska se on varsin kelvollista niin maultaan, kuin rakenteeltaankin. Lisäksi se on varsin edullista, joten sopii hyvin arkikäyttöön. Kyseistä tavaraa myydään ainakin Rainbown ja Euro Shopperin etiketeillä, omansa lisäksi.
Chiliähän kyseisestä tuotteesta ei valitettavasti löydy, mutta hevosta ja poroa kylläkin. Se on myös rasvaista, ja ne kevyt-meetvurstit voitte tunkea sinne mihin aurinko ei paista!  ;D
Lainaus käyttäjältä: Räyhis
Paska maa + paskat ihmiset = paskat kuljettajat.