toukokuu 19, 2024, 00:46:41 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Mitä nautitte juuri nyt?

Aloittaja Minbaari, elokuu 27, 2009, 23:25:11 ip

« edellinen - seuraava »

ChiliChillailija

Grillimakkaraa ja riisipiirakoita.
PÄIVÄKIRJANI 2013
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=11915.

CHILIBLOGINI Uusin blogikirjoitukseni on:
http://chillailijanchilit.blogspot.fi/2013/07/satoa-tulee.html

"jokainen meistä on joskus aloittelija, toiset loppuelämän" ~Hessi

Herpiili



Hyvää oli, mutta jäi mietityttämään millainen raaka-aine on jauhonapa-ranne? Vai onko raaka-aineena käytetty yhdysnimen omaavaa leipuria?  ::)

Eman

Ihan kohta kuumaa saunaa ja kylmää tummaa Kozelia. Oi autuutta.  :)
Huhhuh..

tso

Lainaus käyttäjältä: Herpiili - heinäkuu 27, 2013, 21:27:58 ip
Hyvää oli, mutta jäi mietityttämään millainen raaka-aine on jauhonapa-ranne? Vai onko raaka-aineena käytetty yhdysnimen omaavaa leipuria?  ::)


Ehe.. piti oikein pariin kertaan lukea, että aukeni. Jaunonapa on semmoinen melko höveli leipuri, mutta sen ranteen lisääminen tuohon reseptiin on aika arveluttavaa. Tästähän voisi tehdä jopa jonkinlaisen valituksen eläinsuojeluun tai muulle sopivalle viranomaiselle. Ainakin hygienia on tässä tapauksessa vähintään arveluttavaa.
#20

Bruce Willis

Jos joku ei tuota tajua niin voin valottaa että kyseessä on siis jauhonparanne, askorbiinihappo

bläkkäri

Tuntematonta sotilasta. Ihan mitäänsanomatonta bulkkikamaa, mutta voinpahan sanoa kokeilleeni. :D

masaiman

Broilerin minuuttipiffejä joihin nykäsin pintaan tälläsen vaimon ruåtsista kiikuttaman rubin:


Aijjumanskeggulansfiude, aikasta suun mukasta...


Aji Inferno


Herpiili


Rocoto-juusto-kinkkupiirakka aiheutti heti uunista tullessaan vilskettä keittiössä.

Bruce Willis

elokuu 02, 2013, 12:13:00 ip #5089 Viimeisin muokkaus: elokuu 02, 2013, 12:28:09 ip käyttäjältä John McClane
Thaimaalainen kanakeitto

Koska sain Jannelta erään tilauksen yhteydessä thaimaalaista keittomaustetta vai mitä tuo lieneekään, en malttaanut olla kokeilematta sitä tänään.
Pussin avattuasi saat käteesi maustetahnaa,joka on tyhjiöpakattua ja tuoksuu taivaalliselta!

http://chilikauppa.fi/product_info.php?cPath=95&products_id=620

Löysin paikallisesta k-kaupasta grillattua broileria puoleen hintaan,joka maksoi siis alennettuna 3€.  Keiton ideanahan on että kanat kypsennetään keitossa mutta
omalla luvallani luistin tästä hieman.
Tarvitset valmistukseen purkin,tai kaksi kookosmaitoa,kanaa,yrttejä,sekä tuon mausteseoksen.  Pistin myös nuudeleita tulemaan keiton kanssa koska nuudelikeittohan on aasian maissa jokapäiväistä ruokaa.
Sekä ei unohdeta chiliä, itse pistin kuivattuja linnunsilmächilejä mukaan  ja riittävästi! potkua siis piisaa..(tällä varmistetaan myös keiton riittävyys vain itsellesi koska muut eivät kykene soppaa syömään..)
Lopputuloksena on todella onnistunut soppa joka on mukavan maukasta ja sopivan kevyttä. Ja keittojahan saa maustaa sekä "jatkaa" oman maun mukaan mutta tuossa oma tuotokseni.

Voin kyllä suositella tuota keittoainesta! on todella maukasta ja antaa mukavasti aromia ruokaan  :P




Habanervous

Koskenlaskijalla täytettyjä Aji cristaleita ja Rocatoja pekoniin piilotettuina. Juustoa ja mustapippuria päälle. Uuniin koko setti 225'c noin puoli tuntia. Ei =#%)#€) että on hyviä...Olutta päälle, olihan eilen IPA-päivä (https://www.facebook.com/events/470806719604977/)

ChiliChillailija

PÄIVÄKIRJANI 2013
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=11915.

CHILIBLOGINI Uusin blogikirjoitukseni on:
http://chillailijanchilit.blogspot.fi/2013/07/satoa-tulee.html

"jokainen meistä on joskus aloittelija, toiset loppuelämän" ~Hessi

lumppujussi

Itseleivottua leipää venäläisillä suolakurkuilla ja caribbean antillasilla. Vielä kun kurkut duunaisi itse niin olisi kunnon lähiruokaa. No vehnätkin vois viljellä ite, mut juuri muhii omassa kaapissa.

Lillen

Päivällä paistoin äijä tyyliin munakkaan ja kesäkurpitsan palasia.

Mukana juuston, valkosipulin, tomaatin, mausteiden ja yrttien lisäksi savunagaa, puolikas 7 Pod Yellow ja Fatalii + vähän omatekoista sörsseliä. Oikein makoisaa oli :)

Habanervous

Lainaus käyttäjältä: lumppujussi - elokuu 02, 2013, 20:53:15 ip
Itseleivottua leipää venäläisillä suolakurkuilla ja caribbean antillasilla. Vielä kun kurkut duunaisi itse niin olisi kunnon lähiruokaa. No vehnätkin vois viljellä ite, mut juuri muhii omassa kaapissa.


Kuulostaapa hyvälle. Omassa käytössä on noin 80 vuotta vanha leivän juuri. Sopii ilmeisesti hyvin tuo caribbean antillais leipään? Täytynee itsekkin kokeilla.

lumppujussi

Lainaus käyttäjältä: Habanervous - elokuu 03, 2013, 18:27:43 ip
Lainaus käyttäjältä: lumppujussi - elokuu 02, 2013, 20:53:15 ip
Itseleivottua leipää venäläisillä suolakurkuilla ja caribbean antillasilla. Vielä kun kurkut duunaisi itse niin olisi kunnon lähiruokaa. No vehnätkin vois viljellä ite, mut juuri muhii omassa kaapissa.


Kuulostaapa hyvälle. Omassa käytössä on noin 80 vuotta vanha leivän juuri. Sopii ilmeisesti hyvin tuo caribbean antillais leipään? Täytynee itsekkin kokeilla.
Kurkut ja hilit olivat ihan päällisinä vain. Karbialaiset ajaa saman asian kuin rocatot, ehkä jopa hieman hedelmäisempi aromi. Toimii erinomaisesti suolakurkkujen kanssa.

Täytyykin kokeilla noita taikinan seassakin. Kiitos hyvästä ideasta.

ChiliChillailija

Kinkkupiirakkaa, jossa kinkun lisäksi sipulia, timjamia, Biquinhoa ja Habaneroa.
PÄIVÄKIRJANI 2013
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=11915.

CHILIBLOGINI Uusin blogikirjoitukseni on:
http://chillailijanchilit.blogspot.fi/2013/07/satoa-tulee.html

"jokainen meistä on joskus aloittelija, toiset loppuelämän" ~Hessi

PP


DRH 7400:aa, Aji Fantasya ja pari rocotoa.

Bruce Willis

herkullisen näköistä settiä  :P

itse nautin tällä hetkellä tulisesta suusta,kaadoin blairssia ruokaan ja ihmettelin kun pullosta ei tule mitään, ravistin sitten kunnolla ja humps!
Noin puolet pullosta oli lautasellani ja en viitsi 6.5€ pullosta pistää hukkaan mitään jotenka syötävä oli..  :'(

Pavla

Vielä joutuu chilit hankkia marketista, mutta tehtiin äsken taas chilikastiketta. Siitä tulee joka kerta erilaista. Habaa, jalapenoa, jotain muuta chiliä, kevätsipulia, selleriä, porkkanaa, vsipulia, nektariinia, raparperia, vettä, hunajaista viinietikkaa, korianteria ja limeä (ripaus suolaa). Ehkä seuraavan kerran jo saisi omista haboista tehtyä. Eli muut ainekset keitellään, sen jälkeen blenderiin ja lopuksi lime ja korianteri sekaan. Kun ottaa aina puhtaalla lusikalla, säilyy pitkään jääkaapissa.

Nii ja nautittiin tätä ihanuutta itse tehdyn guacamolen ja tacojen kera.