tammikuu 08, 2025, 21:38:07 ip

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Täytetyt rocotot ohjetta kaipaisin?

Aloittaja Ashrak, lokakuu 14, 2011, 20:24:10 ip

« edellinen - seuraava »

Ashrak

Ajatus siis valmistaa pekoniin käärittyjä rocotoja joissa olis joku lihaisa/juustoisa? täyte. Lähinnä siis täyteideoita olisin vailla.  :P

Herra 47

Kaikki mahdollisimman rasvainen liha+ juusto seos sopii parhaiten ;) eli maku kohdallaan... terveellisyydestä sitten ei kannata puhua :D
kat ko kat kara puuhu
Chiliyhdistys ry, varajäsen



ainoastaan 56,8g nagaa kerralla ;)

Nosiseptori

lokakuu 15, 2011, 09:46:51 ap #2 Viimeisin muokkaus: lokakuu 15, 2011, 09:58:31 ap käyttäjältä Nosiseptori
Lainaus käyttäjältä: Herra 47 - lokakuu 14, 2011, 23:25:06 ip
Kaikki mahdollisimman rasvainen liha+ juusto seos sopii parhaiten ;) eli maku kohdallaan... terveellisyydestä sitten ei kannata puhua :D


Ihan hyvällä omatunnolla sitä lihaa ja rasvaa saa syödä. Ei tyydyttynytkään rasva lisää kuolleisuutta. Tietysti teollisia trans-rasvoja, eli osittain kovetettuja kasvirasvoja, tulee välttää.  ;) Pitkälle prosessoidut lihavalmisteetkin saattavat olla epäterveellisiä, mutta tavallinen punainen liha on ihan hyvä. Esim. possun rasvaprofiili muistuttaa muuten enemmän oliiviöljyä kuin voita. Voi tsekata vaikkapa finelistä.

Ja kaikkein epäterveellisintä ravintoahan on mauton ja pahanmakuinen ruoka. Siinä menee samantien päivä pilalle ja jos joka päivä on pilalla niin se vasta paha tilanne onkin. 

Itse suosittelen kokeilemaan täytteeksi vuohen tuorejuustoa! Sopii erinomaisesti täytettyihin herkkusieniinkin.

Rundari

Eläinrasvojahan tarttis syyä. Eli pekonai sisään vaan.

Ashrak

Lainaus käyttäjältä: Rundari - lokakuu 15, 2011, 13:51:16 ip
Eläinrasvojahan tarttis syyä. Eli pekonai sisään vaan.


Päälle sekä sisään pekonit?  ;D

Ajattelin jotai et sisään heittäs vaikka salamikuution ja cheddaria ja kääris sit pekoniin? Uunittas sen verran että pekoni rapsakoituu.  :-*

LupeKani

Kunnollista cheddaria, ei mitään hiton aamupalacheddaria sisään vaikka salamikuutioiden kera, päälle pekonia. Nom nom.

Jahvetti

Kylmäsavuheppaa pieninä kuutioina mustaleima-emmentalin kanssa + jonkin verran Aurajuustoa murusina sekaan sisälle, ja tietysti se pekonipalttoo päälle.
Rocotosta tosin ei allekirjoittaneella ole kokemusta, mutta monilla muilla chileillä ainakin toimii.
#1530

Mä en ymmärrä pääsääntöisesti mitään mitä muut puuhaa! (copyright Räyhis)

Kerran olin niin selvinpäin, että aloin nähdä suoraan eteenpäin. (copyright Räyhis)

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=10863.0 Kausi 2012
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12830.0 Kausi 2013

Ashrak

NOniin iltapala valmistunut:  isoja 15-20cm ympärysmitallisia rocoto red peruvianeja, viipale cheddaria, tanko salamia ja kääritään amerikan pekoniin! Olipa muuten namia! Palanpainikkeena muutama ööli niin kylläpä ei mies paremmasta tiedä.  :P

Siku

Ettei kuitenki laskettaisi yöpalaksi. Maistuis kyllä just nyt ittellekki  ;D