heinäkuu 20, 2024, 12:17:08 ip

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Parvekepuutarhuri Helsingistä päivää

Aloittaja marek, helmikuu 01, 2021, 18:36:25 ip

« edellinen - seuraava »

marek

Olen lukenut ja seuraillut foorumia vuosia. Nyt vasta kirjauduin :) Chilejäkin on tullut kasvatettua 2009 alkaen kun toin Thaimaasta mukanani siemeniä ja chilejä. Niiden jälkeläisiä on kasvanut vuodesta toiseen.
Lajikirjo on laajentunut. Samoin ymmärrys ja tieto lajikkeista. Kasvupaikat muuttuneet piskuisesta pihasta, kattoterassin kautta lasitetulle parvekkeelle. Viime vuosi tuotti satoa hurjat määrät näin kotitalousnäkökulmasta. Instagramissa olen pitänyt päiväkirjaa. Löytyy täältä https://www.instagram.com/explore/tags/parvekepuutarhurinonnea/ Taitaa olla yksi kuva joka ei ole omani.
Chilivaari on ollut kautta vuosien yksi vahva innoittajani. Olen tainnut bloginkin lukea useampaan kertaan läpi.
Päätin liittyä ja aktivoitua täällä. Kovin aktiivinen tämä messiivinen chilitietopankki ei taida olla, mutta ei se haittaa. Marekin projekteja tällä kaudella voi seurata kuitenkin nyt tuolla päiväkirjojen puolella.
Instagram #parvekepuutarhurinonneavuodesta2018
Blogi Chilin kosketus https://chilinkosketus.blogspot.com/

Vilppu

Tervetuloa foorumille

T: Toinen parvekepuutarhuri Helsingistä

marek

Kiitos  :)
Tulevan suven parveke-elämä taitaa jäädä lopulta vähäiseksi. Parvekeremontti uhkaa ja on keksittävä sisäkasvatusta sille osalle taimia kun ovat jäämässä itselle. Ei osaa kokonaan ilmankaan olla. Onneksi noita voi lahjoitella ympäriinsä kiinnostuneille kokeilijoille.
Muuten parveke on oikein passeli chileille. 12 neliötä, lasitettu ja aurinko paistaa iltapäivästä iltaan.
Instagram #parvekepuutarhurinonneavuodesta2018
Blogi Chilin kosketus https://chilinkosketus.blogspot.com/

R^2

Terve!
Itsekin olen uusi jäsen täälä. Reilu vuoden verran on tullut selailtua. Ollaan aktiivisa ja puhalletaan uutta ilmaa tähän tietopankkiin niinkuin itse hienosti totesit :).