kesäkuu 05, 2024, 18:32:52 ip

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Mitä nautitte juuri nyt?

Aloittaja Minbaari, elokuu 27, 2009, 23:25:11 ip

« edellinen - seuraava »

bläkkäri

Bisseä levittämään pahimmat polteet tasasesti ympäri suuvärkkiä. Tuli testattua Chilivodkaa, joka oli tekeytymässä vasta kolmatta päivää.

0,2 Magic Ice pullo, sinne 1/2 TosiIsoMarkettiHaba. Lopputulos on jotain infernaalista, ei maistu tippaakaan vodkalle, aika vihanneksinen maku.
Sekoitin Nagashottiin suhteessa 1/5 votkaa, 4/5 Nagashottia. Vieläkin puske habanmaku läpi, ja polttaa nii maa perkeleesti.

Kohta pitää maistaa ekaa kunnon chilitomaattipapusekameteliä, tumman riisin kans.

Whili

Rocotomaggaroita tuossa kaakeliuunissa lämmittelin  ;D

Voi peijakas kun on hyväää....

Janne

korkkasin Ardbeg Supernova 2010:n ja teleporttauduin välittömästi Islayn rannoille haistelemaan atlantin suolaisia tyrskyjä. Aika tymäkkää kamaa.
www.vastahanka.fi - erilainen ruokablogi

InkRose

lokakuu 04, 2012, 23:03:30 ip #4143 Viimeisin muokkaus: lokakuu 04, 2012, 23:06:43 ip käyttäjältä InkRose
Talisker 25-yo OB, bottled 2004, 57,8%. Ei ole oikein viihtynyt pullossaan tämä, jotenkin pliisun tuoksuista... Mutta maku se on ryhdistäytynyt ja urakalla viime muistikuvista! Aijaijai kun onkin maittavaa, vaikka kieltämättä vähän vetinen suutuntuma... Juurakkoista turvetta, vahvan lääkemäistä mausteisuutta, jotenkin merellinen paketti kokonaisuudessaan, ja silloin tällöin esiin pilkahtaa aavistuksenomainen kuiva savu. Kyllä nyt tämä poika naattii... ;D

mohla

Lainaus käyttäjältä: Janne - lokakuu 04, 2012, 19:32:01 ip
korkkasin Ardbeg Supernova 2010:n ja teleporttauduin välittömästi Islayn rannoille haistelemaan atlantin suolaisia tyrskyjä. Aika tymäkkää kamaa.


Maistelin paikallisessa tuota varpajaisia viettäessä. Oli kyllä tymäkkää ja oikein hyvää Islayn uiskia. Väri ihmetytti alkuun, kun olisin veikannut tummemman kupariseksi, mutta vaalea väri toisaalta tiesi hyvää olevan tulossa. =)

Nyt työpaikan kahvia ja perjantaipullaa.

ChIlIDoG

Juuri leivottua Rouhesämpylää Fatalin Aji Cristal Premium rouheella terästettynä. Välissä juustoa ja hevosen palvileikettä

ChiliChillailija

Aji Cristal täytteisiä sämpylöitä. On muuten herkkua! :D
PÄIVÄKIRJANI 2013
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=11915.

CHILIBLOGINI Uusin blogikirjoitukseni on:
http://chillailijanchilit.blogspot.fi/2013/07/satoa-tulee.html

"jokainen meistä on joskus aloittelija, toiset loppuelämän" ~Hessi

Bruce Willis

Kaljaa ja kaljaa,sekä on kaapissa rommiakin!  Pienen studio uudistuksen myötä on aika taas juhlia..
Tosin uunissa majailee, porsaan etuselkää noin 2 kg isossa padassa jossa myös sipulia ja porkkanaa, kohta on namia pöydässä!

biblo

Syntymäpäiväkakkua ja sumppia.
"Grow food, not lawns"

Fredrik-flugarn

Blairsinhabasipsut, habamajo dippi ja nalleööliä
-Nyt vaan huomispäivän koulutuspäivä vähän rajoittaa "höllöilyn"
Rehut ja revitetyt pelihousut, kasvatuspäiväkirja siis...
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=16281.0

JN

Naga Shottia. Tosin en tiedä voiko tätä kutsua nauttimiseksi.

ChIlIDoG


Toby

Hoidan & kasvatan chiliä apinan raivolla.

Raimo Rintalihas

Tasottavaa vodkaa aamukankkuseen...

Ryhis

https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

Toni.A

Kohta uunista ulos porsaan sisäfilepihvit punaviini/ lihaliemikastikkeella, voimakkaasti valkosipulilla höystettynä. Valkosipulikermaperunat ja salaatti. Ruokajuomaksi Viña Maipo, Cabernet Sauvignon! Jälkkäriksi 7-v tytön tekemää hedelmäsalaattia! :P Ainakin viini maistuu jo hyvältä! ;)

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=7287.0
   http://sushrajalla.blogspot.com/             
         Chiliyhdistyksen jäsen no.1030

masaiman

Wagner-olutta. On tää ekana ihan hyvää, paljon humalaisempaa kun viimeks (alla useita tummia)

bläkkäri

Keisarin Kellaria, ihan jees, samoja vivahteita kuin tuossa Munsseneerissä.

bläkkäri

Ja nyh menee taasen Kabanossin Karskeja Juusto-halapenjo maggaroita, herrkullisia pikku pötkylöitä. Koffilla huuhdotaan ne alas.

Nii ja ei sovi unohtaa nagatettua Auran punakorkkista...

TunturiTiger

Nagasalmiakkitoffeeta ja pari kolme tai sitten vaikka kuus olutta.