lokakuu 06, 2024, 07:29:09 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


chililandia 2010

Aloittaja kalat69, tammikuu 08, 2010, 19:33:41 ip

« edellinen - seuraava »

Toni.A

Lainaus käyttäjältä: wille - syyskuu 01, 2010, 18:31:16 ip
Lainaus käyttäjältä: ToniPetter - syyskuu 01, 2010, 18:28:20 ip
Lainaus käyttäjältä: wille - syyskuu 01, 2010, 18:26:26 ip
Lainaus käyttäjältä: kalat69 - syyskuu 01, 2010, 17:21:27 ip
Lainaus käyttäjältä: biblo - syyskuu 01, 2010, 11:18:07 ap
Paljonkohan meni sinulla nagaa vaikka viittä litraa kohti?


oliskohan tommoset 15-20 siivua viiteen litraan sopiva.


Täällä meni yksi keskikokoinen naga perus oliivi/jallupurkin kokoiseen pönikkään...  ;D
Se voi jo olla aavistuksenverran tulista tavaraa.  :)


Niin, siis mähän säilöin Nagsua niin, että maustoin sen kurkulla...  8) Ei vaan, veikkaan noiden olevan passeleita aamuvuoroviikon aamiaisvoitsikoihin.  ;)
joo ja kun laittaa vielä eväsleiville töihinkin, niin pomo(t) ihmettelevät, että kylläpäs sillä riittää virtaa ihan eritavalla, kuin aikaisemmin.

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=7287.0
   http://sushrajalla.blogspot.com/             
         Chiliyhdistyksen jäsen no.1030

wille

Lainaus käyttäjältä: ToniPetter - syyskuu 01, 2010, 19:00:36 ip
Lainaus käyttäjältä: wille - syyskuu 01, 2010, 18:31:16 ip
Lainaus käyttäjältä: ToniPetter - syyskuu 01, 2010, 18:28:20 ip
Lainaus käyttäjältä: wille - syyskuu 01, 2010, 18:26:26 ip
Lainaus käyttäjältä: kalat69 - syyskuu 01, 2010, 17:21:27 ip
Lainaus käyttäjältä: biblo - syyskuu 01, 2010, 11:18:07 ap
Paljonkohan meni sinulla nagaa vaikka viittä litraa kohti?


oliskohan tommoset 15-20 siivua viiteen litraan sopiva.


Täällä meni yksi keskikokoinen naga perus oliivi/jallupurkin kokoiseen pönikkään...  ;D
Se voi jo olla aavistuksenverran tulista tavaraa.  :)


Niin, siis mähän säilöin Nagsua niin, että maustoin sen kurkulla...  8) Ei vaan, veikkaan noiden olevan passeleita aamuvuoroviikon aamiaisvoitsikoihin.  ;)
joo ja kun laittaa vielä eväsleiville töihinkin, niin pomo(t) ihmettelevät, että kylläpäs sillä riittää virtaa ihan eritavalla, kuin aikaisemmin.


Valtion hommissa, joten ihmettelevät vain, että vaikuttaapas se eläväiseltä. Aamiaisen siis syön töissä.  :D Hyvin saatu lähtemään sivuraiteille. Pahoittelut siitä ketjun viralliselle haltijalle.  ;)
Uniformu ukkosesta
Prässit sirkkelin teristä
Kiehuvaa pikeä poletit

kalat69

nou problemos, aina mun sivuilla nagasta puhua saa, ja täytyykin! emäntä tossa suunnitteli joskos se säilöis mulle nagaviipaleita ihan pelkästään purkkiin. että ku muille tulee pizzan päälle jalluviipaleita niin mä sais nagaviipaleita ;D taitais olla jo aika kova äijä pizza... pystyisköhän sitä syömään?


2010- 2013 hallituksen jäsen

Minbaari

Lainaus käyttäjältä: kalat69 - syyskuu 01, 2010, 21:06:25 ip
nou problemos, aina mun sivuilla nagasta puhua saa, ja täytyykin! emäntä tossa suunnitteli joskos se säilöis mulle nagaviipaleita ihan pelkästään purkkiin. että ku muille tulee pizzan päälle jalluviipaleita niin mä sais nagaviipaleita ;D taitais olla jo aika kova äijä pizza... pystyisköhän sitä syömään?


Tottakai sitä pystyisi! Eri asia että kuinka paljon.. Välillä(aina) tuntuu kun teen pizzaa niin sinne lipsahtaa järjestäen ja tietoisesti liikaa nagaa. Mutta ei se haittaa.. (kuin vasta seuraavana aamuna). Joskus täytyy kokeilla pizzaa missä on pohjan lisäksi pelkkää chiliä! Siinä voisi olla asennetta..
#816

kalat69

no joo, mutta sehän olis kasvispizza, ja se on periaate juttu että kasvisruokaa en syö, joten kyllä siihen on pakko jotain lihan tynkää laittaa, mutta senhän voi aina maustaa reilusti nagalla ;D


2010- 2013 hallituksen jäsen

tulimies

Tuli tänään valmistettua Aji Cristal Omena hilloa :) on muuten aika namia !

kalat69

kuulostaa herkulliselta. harmi ettei enää voi ite tehdä hilloja, ne kun ei enää mahdu mihinkään ::)


2010- 2013 hallituksen jäsen

jewe

Kaupasta saa lisää jääkaappeja. :D

tulimies

Pitää ottaa purkki mukaan kun tuun käymään teillä :) tulee varmaan tehtyä muitakin tässä viikonloppuna :)

kalat69

saakos sen jääkaapin tuoda jewe teille, kun meille ei oikein enää mahdu jääkaappeja???
ja tulimies saa mielellään tuoda maistiaisia, sulta tais viimeksi unohtua se sitruuna lemon drop hillokin.
ai niin, ja pakkohan sitä on ite tehdä vielä sitä turbo pube hilloakin, kunhan pubet vaan kypsyy ;D


2010- 2013 hallituksen jäsen

tulimies

Joo niinhän se unohtu. No pitää muistaa ens kerralla sit, jos samalla vaikka sitä turbo pubea  ;D Joo otan purnukan matkaan samalla täältä :)

hessi

Lainaus käyttäjältä: kalat69 - syyskuu 02, 2010, 21:41:56 ip
kuulostaa herkulliselta. harmi ettei enää voi ite tehdä hilloja, ne kun ei enää mahdu mihinkään ::)


jaa... mulla on kyllä kylmiössä vielä tilaa :) ja on mulla yks ylimääräinen jääkaappikin vapaana, tai kaksikin...
vaan eihän niitä mulle tuoda säilöön, kun söisin ne  :)

2012-2015> hallituksen jäsen/rahastonhoitaja
2011-> hallituksen varajäsen
2010-> hallituksen jäsen,sihteeri
2008-10 tilintarkastaja Suomen Chiliyhdistys ry

Herra 47

kyllä niitä hilloja ja säilykkeitä voi mullekin säilöön tuoda ;) mutta sama ongelma taitaa olla kiun hessillä ;)
kat ko kat kara puuhu
Chiliyhdistys ry, varajäsen



ainoastaan 56,8g nagaa kerralla ;)

hessi

no mulla ne vois jopa säilyä kun on omiakin mössöjä melkosesti,
Herra 47 ei kylläkkän säilyis :)

2012-2015> hallituksen jäsen/rahastonhoitaja
2011-> hallituksen varajäsen
2010-> hallituksen jäsen,sihteeri
2008-10 tilintarkastaja Suomen Chiliyhdistys ry

kalat69

Lainaus käyttäjältä: hessi - syyskuu 03, 2010, 21:08:14 ip
no mulla ne vois jopa säilyä kun on omiakin mössöjä melkosesti,
Herra 47 ei kylläkkän säilyis :)


hmm.. taitaapi olla turvallisempaa olla antamatta kummallekkaan teistä chilihilloja säilytettäväksi ::)


2010- 2013 hallituksen jäsen

hessi


2012-2015> hallituksen jäsen/rahastonhoitaja
2011-> hallituksen varajäsen
2010-> hallituksen jäsen,sihteeri
2008-10 tilintarkastaja Suomen Chiliyhdistys ry

kalat69

kakku on loistavaa!!! sitruuna-lemon drop-juustokakku, aikas maistuvaa on!




ja halukkaille olis tässä vielä reseptikin :)

pohja

200g digestive keksejä
50g voita

täyte

400g maustamatonta juustoa ( philadelfia)
1 1/4 dl sokeria
4 munaa
2 tl vaniljasokeria
4 rkl perunajauhoja
reilu dl sitruuna lemon drop hilloa

sekoita murskatut keksit ja sulatettu voi.
painele pyöreän vuoan pohjalle ja reunoille, laita jääkaappiin
vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi
sekoita juusto, vaniljasokeri perunajauhot ja hillo keskenään
lisää vaahto juustoseokseen ja kaada pohjan päälle
paista 175 asteessa noin 45 minuuttia
jäähdytä ja nautiskele!


2010- 2013 hallituksen jäsen

hessi

Namia.... :)
täytyy kokeilla, vaikka haluis kyllä sitä kylmää juustokakkua...
ja sai tuo Kari ihan itse tuon logonkin tänne vaikka me sihteerin kanssa jo epäiltiin
ettei pojilta onnistu :)
no lopputulos oli kuitenkin oikein vaikka siihen vierähti tovi

2012-2015> hallituksen jäsen/rahastonhoitaja
2011-> hallituksen varajäsen
2010-> hallituksen jäsen,sihteeri
2008-10 tilintarkastaja Suomen Chiliyhdistys ry

ALIS123

Jos jollain on hyvää reseptiä chili kurkuille(naga tai aji cristal kun on chilit citymarketista hankittava vielä) niin ottasin ihan mielellään vastaan sellasen, en ole ikinä suolakurkkuja tai muuta tehny mutta saisin kyllä suoraa maasta nostettuja kurkkuja tähän tarkotukseen.

biblo

Niissä säilökepusseissa on ohjeet. Meiraa on eniten kehuttu omaan korvaan-> http://www.meira.fi/maustaminen/sailontaaineet-ja-muut-tuotteet/sailontaaineet/kurkun-sailontaaine/

Tuota itsekin laitoin ja reilun kourallisen nagaa. Tuleeko jäykkää, sitä en tiedä.


Sori OT.
"Grow food, not lawns"