Paholaisen käärylettä Tammiston Citymarketissa (ent. Jättijaossa) Vantaalla

Aloittaja Aji Inferno, syyskuu 18, 2010, 16:47:19 ip

« edellinen - seuraava »

Jahvetti

Niin siis olihan tyhmästi sanottu. "Perästä tullaan", tarkoitin siis että toleranssi kasvaa pikkuhiljaa, en että olisin perästä tullut. Tosin ei ole mitään faktaa heittää siitäkään 8)
#1530

Mä en ymmärrä pääsääntöisesti mitään mitä muut puuhaa! (copyright Räyhis)

Kerran olin niin selvinpäin, että aloin nähdä suoraan eteenpäin. (copyright Räyhis)

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=10863.0 Kausi 2012
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12830.0 Kausi 2013

InkRose

No hittolainen, tossahan alkaa olla aika valmis kattaus herkkuja. Kun vaan keksis jotain asiaa sinne kauas... vai saisko noita tilattua teiltä lähi-K-Markettiin?

Lihamestari

Lainaus käyttäjältä: Jahvetti - maaliskuu 04, 2011, 22:39:55 ip
Onkos sitä "normaali-ihmisten" bbq-grillikylkeä saatavilla parin viikon päästä? Silloin on talviloma ja meinasin uskaltautua sen verran ihmisten ilmoille, ett vois grillikauden avata. Säästä riippumatta.
Se kylki on kypsää ja me "vaan" maustetaan se!
Sitä löytyy, ellei mun tilauksia leikata tai kysyntä kasva räjähdysmäisesti!

Kama loppu tällä viikolla ja ensiviikolla tulee tuplasatsi... :)
"My diet is like Atkins, but with the carbs." - BJ Penn

Lihamestari

Lainaus käyttäjältä: Aji Inferno - maaliskuu 04, 2011, 23:16:05 ip
Ei-niin-taviksille suunnattua hevosenpotku-BBQ-kylkeä kyllä tulisi ostettua.......  8)
On tulossa, mutta mulla on tällä hetkellä niin pirusti tekemistä, että mennää uudistus kerraallaan, kunnes hommat rupee menenemään rutiinilla...
Maltti on valttia ja ei pidä syödä nagaa vatsantäydeltä, vai miten se meni? ;)
"My diet is like Atkins, but with the carbs." - BJ Penn

Lihamestari

Lainaus käyttäjältä: InkRose - maaliskuu 05, 2011, 08:41:39 ap
No hittolainen, tossahan alkaa olla aika valmis kattaus herkkuja. Kun vaan keksis jotain asiaa sinne kauas... vai saisko noita tilattua teiltä lähi-K-Markettiin?
Valitettavasti sinne markettiin näitä ei voi lähettä, terkkari ei varmaan hyväksyisi...
Mutta Faijahan sinne sahaa lähes joka viikko, niin mä luulen että siellä Golfin perässä menee paketti jos toinen!

Kesäks on tulossa uutuus Kekäle-grillivarras!
Veikkaan, että kesyimmät vetää mielummin hehkuvat laavakivet grillistä, kun tän vartaan! ;D
Niin ja Fataliin Nagallahan mennään näissäkin herkuissa! :)
"My diet is like Atkins, but with the carbs." - BJ Penn

InkRose

Ok, pitääpä katsoa mikä on tilanne kun lankomies kotiutuu lasaretista. IBS-diagnoosi saattaa kai johtaa jonkinnäköisiin eväsrajoitteisiin, ellei sitten ollut vain stressiperäinen oireilu. Tai enhän mä mistään mitään tiedä, mutta kuitenkin.

Pitäisihän tässä kai vielä Bluesmaninkin suunnalle liikehtiä keväällä, ja siinähän samalla reissulla kävisi vaikka ruokakaupassakin jos sopiva aika löytyy...

Aji Inferno

Possupaholainen se vaan hyppäsi tänäänkin lihatiskiltä ostoskoriini röhkien matkallaan!  ;D  Miesmyyjän varoitusten kera, totta kai - mutta muistipa hän onneksi mainita, että kesällä tulee lisää tulista herkuteltavaa! :)

Jahvetti

No sitä possukäärylettä tuun ainakin hakemaan. Maustamattomana löytyy varmaan kylkeäkin, vois itte sitten sen maustaa?
#1530

Mä en ymmärrä pääsääntöisesti mitään mitä muut puuhaa! (copyright Räyhis)

Kerran olin niin selvinpäin, että aloin nähdä suoraan eteenpäin. (copyright Räyhis)

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=10863.0 Kausi 2012
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12830.0 Kausi 2013

Jahvetti

#1530

Mä en ymmärrä pääsääntöisesti mitään mitä muut puuhaa! (copyright Räyhis)

Kerran olin niin selvinpäin, että aloin nähdä suoraan eteenpäin. (copyright Räyhis)

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=10863.0 Kausi 2012
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12830.0 Kausi 2013

Lihamestari

Sorppa, on epähuomiossa unohtunut vastata!  :-[

Juu, kyllä sitä kylkeä saa maustamattomanakin! Totta kai! :)
Possukääryleitäkin on taas tulevana viikonloppuna! :)
Ja uutuutta Cristallikanaa...

Huomenna päivystän tonteilla 11-19 ja lauantaina 6-14!
Tosin kaililta muiltakin noita saa, kunhan tajuaa kysyä... ;)
"My diet is like Atkins, but with the carbs." - BJ Penn

Mika73

Saako jo tänään? Nimim. Hesassa töissä  :D Miten sinne pääsee täältä Pasilasta..  ;D

Lihamestari

Juu! Saahan noita!
Tuusulantielle pitäis selvitä, tuon varressahan tää laitos on...
Kukkeli kertoo näin
Siellä ei vaan enää lue mitään Jättiakoa, kun sellainen ei enää olla vaan, että tähän avataan uusi Citymarket! Ja sisälle mennään "hienojen" punaisten hovikaarien alta! :)
"My diet is like Atkins, but with the carbs." - BJ Penn

Mika73

Mitä muuta chilituotetta teiltä löytyy tiskiltä? Entä makkarat?  8)

Jahvetti

Lauantaille on muuta menoo, mutta alkuviikosta vihdoin tuun ratsaamaan paikat.
#1530

Mä en ymmärrä pääsääntöisesti mitään mitä muut puuhaa! (copyright Räyhis)

Kerran olin niin selvinpäin, että aloin nähdä suoraan eteenpäin. (copyright Räyhis)

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=10863.0 Kausi 2012
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12830.0 Kausi 2013

Lihamestari

Mä yritän noita makkaroita saada valikoimiin!
Tuskaa on, mut raivo, kiukku ja laava uupuu. On aika arka toi meidän leikkelevastaava!
Mä myyn tiskiltä vieläkin tulisempaa ja toinen ei uskalla tilata noita Savuhovin kamoja... :(

Mut lupaan jatkaa riivaamista! ;)

Alkuviikosta en noita chiliherkkuja uskalla luvata!
Nitten menekki on alkuviikosta senverta huonoa, että ne on lähinnä koristeita... :(

Joku pariskunta oli ostanu noita Possupahiksia viime viikonloppuna varoituksista huolimatta ja alkuviikosta oli tullu palaute: Syömäkelvottomia!!! ;D
Tykkää kuulema tulisesta, mutta ei ilmeisesti ihan noin tulisesta! ;D
"My diet is like Atkins, but with the carbs." - BJ Penn

Jahvetti

No ens viikko kun on talvilomaa, niin muutetaan suunnitelmia, ja palataan asiaan loppuviikosta. Ei se nyt niin päivän päälle ole, sen verran kauan jo ollu suunnitelmissa
#1530

Mä en ymmärrä pääsääntöisesti mitään mitä muut puuhaa! (copyright Räyhis)

Kerran olin niin selvinpäin, että aloin nähdä suoraan eteenpäin. (copyright Räyhis)

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=10863.0 Kausi 2012
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12830.0 Kausi 2013

Mika73

No nyt on käärylettä ja Cristallikanaa viikonlopuksi. Jos huomenna kokkaisi.. Kerrataan vielä paisto-ohjeet mitä sain tiskiltä.. 175-180c 20-25min. Kääryleisiin vähän väriä ensin pannulla ja kanan voi laittaa suoraan uunissa. Kanat suljetti tikulla, mutta kääryleissä ei ole mitään tikkua.  Tuskamakkaraa ei löytynyt, vaikka joku trukilla liikkeessä ollut kaveri yritti myös etsiä. Odotellaan mielenkiinnolla, millaista on  :)

Aji Inferno

Kristallikanaa etsin, mutta oli myyty loppuun... :(   Toki hyvä juttu, että menekkiä riittää! Possupaholainen sitten sentään tarttui mukaan samaten kuin kolme tuskamagaraa. Voipi olla, että huomenna pitää iltasella yrittää uudelleen kristallikotkoa - mutta vähän pelkään, että on taas myyty loppuun siihen mennessä.  ::)

Lihamestari

Lainaus käyttäjältä: Aji Inferno - maaliskuu 11, 2011, 20:47:17 ip
Kristallikanaa etsin, mutta oli myyty loppuun... :(   Toki hyvä juttu, että menekkiä riittää! Possupaholainen sitten sentään tarttui mukaan samaten kuin kolme tuskamagaraa. Voipi olla, että huomenna pitää iltasella yrittää uudelleen kristallikotkoa - mutta vähän pelkään, että on taas myyty loppuun siihen mennessä.  ::)
Mä laitan sulle nimellä sivuun, niin et jää ilman! Montaks laitetaan?
Ois siellä varmaan ollut takana leivittämättömiä, mutta myyjät ei oo osannu hakea niitä!

Se tosin ei ole nyt ihan sellainen, mitä olisin halunnut, mutta uunissa sen saa paistettua!

Nää chilijutut on alkanu maistua porukalle tosi hyvin! ISO kiitos kaikille tuotetta ostaneille! :)
Näitä kyseltiin heti, kun tiskin saatiin auki. :) Ja varmasti jatketaan tekemistä, vaika muutama ei siitä pitänyt! ;D
Näitä reseptejä vois kehitellä Cittariketjullekkin, mutta siinä on se vaara, että sitä ei kaikkialla tehdä ohjeen mukaan, vaan Nagajauhe vaihtuu johonkni perus chilijauheeseen tai sitten sitä joku neiti-lihamestari laittaa vaan murto-osan! Sit kuulee narinaa, kun se ei maistukkaan hyvälle, kehuista huolimatta...
"My diet is like Atkins, but with the carbs." - BJ Penn

Lihamestari

Lainaus käyttäjältä: Mika73 - maaliskuu 11, 2011, 19:57:40 ip
No nyt on käärylettä ja Cristallikanaa viikonlopuksi. Jos huomenna kokkaisi.. Kerrataan vielä paisto-ohjeet mitä sain tiskiltä.. 175-180c 20-25min. Kääryleisiin vähän väriä ensin pannulla ja kanan voi laittaa suoraan uunissa. Kanat suljetti tikulla, mutta kääryleissä ei ole mitään tikkua.  Tuskamakkaraa ei löytynyt, vaikka joku trukilla liikkeessä ollut kaveri yritti myös etsiä. Odotellaan mielenkiinnolla, millaista on  :)
Juu, nykäse vaan uunissa, tolla ohjeella! Pannulle toi on alunperin tarkotettu, mut sitä ei tänä viikonloppuna tehty ihan niinku oli tarkoitettu!
Ens viikolla sit oikeella tavalla! Makuunhan tuo ei vaikuta! ;)
Sen voi vaikka laittaa sellaiseen "foliokuppiin", mikä oon päältä avoin, mutta ei päästä sitä maustevoita karkuun!

Possukääryleenkin voi veivata pelkästään uunissa! 200 astetta n. 15 min ja puoltatuntia aikaisemmin kaapista ulkoilemaan!
Jos uuni on vanha tai tykkäät kuivasta possusta, paina menee 18-20 min!
Jos siihen haluaa ottaa pannulla pinnan, niin laita tikulla kiinni tai alota siitä saumakohdasta, niin ei levähdä pannulle...
Ja sit hetki vielä uunissa, mut sitä voi pitää pikkasen pienemmässä lämpötilassa! sellanen 125 astetta ja 10-15 min?
Mut tota en oo kellottanu, kun oon aina vetäny ton uunissa...
"My diet is like Atkins, but with the carbs." - BJ Penn