tammikuu 06, 2025, 22:23:16 ip

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Tuoretta & Laadukasta Chiliä marketeista

Aloittaja Lihamestari, kesäkuu 08, 2011, 16:12:34 ip

« edellinen - seuraava »

Lihamestari

Pahoittelen, jos virheellinen tiedoittaminen on aiheuttanut mielipahaa!

Turbo Pubea tulikin tänää taloon! :)
Penan vaimo oli saanut raavittua 3kg kypsää puskista! :)

Eli nyt saa Rocotoa ruokakaupasta!
Orange Rocotoa alkaa kuulema saamaan parin viikon päästä ja sato tulee kuulema olemaan runsas... ;D
"My diet is like Atkins, but with the carbs." - BJ Penn

Whili

Tampereella ei ole näkynyt muita kuin hollantialaisia mikälieannuumeja ja habaneroja.
Kumpikaan ei ole makunsa puolesta mikään nautinto.
Olis kiva nähdä vaikka Penan tuotteita nekalan suurjaon hyllyssä.

Ryhis

Lainaus käyttäjältä: Lihamestari - kesäkuu 21, 2011, 11:54:39 ap
Pahoittelen, jos virheellinen tiedoittaminen on aiheuttanut mielipahaa!


Hame päälle, ranteet auki ja pakkaseen! Voi tätä elämää.

Ei vaiskaan, täytyy poiketa ennen jussia!
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

cuski

Turbo Pubea jäi vielä hyllyyn. Täytyy sanoa etten olisi koskaan uskonut näkeväni tätä päivää suomalaisessa marketissa, taisipa vierähtää muutama onnenkyynel :) Olisko ollu 8 lajia suomalaista chiliä. Joskus suomalainen hulluus on positiivistä, iso käsi Fataliille ja Heinän Penalle toki myös kaupalle jolla on rohkeutta ottaa myyntiin ns. marginaali tuotteita ( en jaksa enään pyytää lähikauppoihin yhtään mitään aina tuloksena tyhjä tuijotus ja epämääräistä mutinaa ehkä/kai/katotaan).

cuski

ps. onko epäisänmaallista jos jussin juomat maksaa puolet chilien hinnasta :D

Lihamestari

:)
Mulla meni aika fifty/sixty noi kustannukset!
Avokki lipittelee skumppaa, mä vietän jussia turpa tulessa! ;D
"My diet is like Atkins, but with the carbs." - BJ Penn

Ryhis

Turbo Pube on nyt ostettu ja maistettu. Hyvää on, ei voi kuin kehua. Ostin patonkibaarista Lontooleivän ja vuolin yhden TBn sinne väliin autossa, osan toki maistelin raakana, vaimokin tykkäsi. Ei ollut liian tulista.

Hienoa tämmöinen!
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

Galax

Onko kellään tietoa saisiko Kuusamosta fataliin tuotteita (tai yleensäkkään mitään pirkka 1. luokka homechilejä parempaa ;))? Olen mökillä 70 km päästä keskustasta joten en viitsi ihan tuon takia lähteä sinne ajamaan :-[

Ryhis

Aijai tänään ostin taas Turbo Pubea Tammistosta. Kyllä kelpaa!!
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

ojrask

Oli (ja on vielä) Fatalii Gourmet Aji Cristalia Hämeenlinnan sittarin hyllyssä. Aikaisempi kokemus jäänyt kaupan ja kebabbiloiden jalapeñoihin, mutta hyvää on, pitää kattoo jos sais ensivuodeksi näistä siemeniä. :)
Te keleet joilla edes on se ikkunanlauta... :(

Galax

 :-\ Kävin nyt sitten tarkastamassa ja ei ollut jälkeäkään fataliista. Vain fingron hahistuneita jalluja ja habsuja. Voisitteko antaa vinkkejä miten chilien kasvatus onnistuisi täällä kuusamossa ja vieläpä kerrostalossa kun kaupat eivät  näytä mitään tarjoavan

wille

Lainaus käyttäjältä: Galax - kesäkuu 28, 2011, 00:52:24 ap
Voisitteko antaa vinkkejä miten chilien kasvatus onnistuisi täällä kuusamossa ja vieläpä kerrostalossa kun kaupat eivät  näytä mitään tarjoavan


Eiköhän tuo samalla tavalla onnistu Kuusamossa kuin muuallakin.  ;)
Uniformu ukkosesta
Prässit sirkkelin teristä
Kiehuvaa pikeä poletit

Perhonen_Kärpänen

Keltaista habaneroa suoraan Oulun Raksilan Citymarketista




Toni.A

No niinpä näyttäisi olevan ja vielä kaikenlisäksi ihan aitoa habaneroa!  ;D Hieman pakkaukset mennyt sekaisin!  ;)

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=7287.0
   http://sushrajalla.blogspot.com/             
         Chiliyhdistyksen jäsen no.1030

Galax

Stockmannilla oli vain 1 kk vanhaa aji cristallia ja 2 viikkoa sitten pakattua nagaa. Ja tietenkin perus  hollantilaiset.

Vate

Turun Cittarissa on Poppamiehen tuotteita. Kyä nyt kelpaa...  :)

Saigon

Leppävaaran Sellon Citymarketista löytyi tuoretta, Fingron kasvattamaa Cheyenneä halpaan, noin 20 euron kilohintaan. Täytyypä hakea satsi ja tehdä vaikka chili con carnea. Joskus tuolta löytyy Habanerojen lisäksi myös Jalopenoja samaan parin kympin kilohintaan. Ja tietenkin Fataliin Aji Cristaleita ja Nagoja muutamia paketteja.
Kasvatuspäiväkirjat: Saigonin chilit 2012, Saigonin chilit 2011

Aji Inferno

Rocoton ilmaantuminen kauppoihin on kyllä iso asia, isompi kuin moni täällä arvaakaan. Sillä noita pubescens-lajin chilejä ei tunnettu vielä noin 10 vuotta sitten käytännössä lainkaan Etelä-Amerikan vuoristoalueiden ulkopuolella. Suomi toimii tässäkin asiassa nyt aivan maailman edelläkävijänä! :) Myykö Pena noita tosiaan Fataliin keksimällä Turbo-Pube nimellä?  :D Jos näin on, eipä taitaisi Jukka tykätä asiasta kauhean paljon. Mutta kilpailu on nyt tosiasia suomenkin chilimarkkinoilla. Uskomatonta ja upeaa, että sellaiset markkinat ovat ylipäätään nyt totta!

En ole kauheasti itse tykännyt näistä uusista keksityistä nimistä, mutta onhan niillä markkinointimielessä arvoa. Turbo Pube on mulle nyt ja aina PI-585267. Ihan periaatteesta. :)  Paikallisille se on Canario. Ja jos jotakuta kiinnostaa sen alkuperäinen kasvupaikka Ecuadorissa 2372m korkeudessa, niin: http://www.saunalahti.fi/~thietavu/Chili/Maps/Kasvupaikka_585267.jpg.

Peräänkuuluttaisin tässä niin Penalta kuin Fataliiltakin vielä yhtä chilikulttuuritekoa. Milloin saamme kauppoihin aivan uskomattoman herkullisia, luumun makuisia mustanruskeita Poblano ja/tai Chilaca-lajikkeita meksikosta? Nuo olisivat mietoudellaan ja hienolla maullaan takuuvarma hitti myös kaupallisesti.

Hubert

Lainaus käyttäjältä: Vate - heinäkuu 24, 2011, 11:40:40 ap
Turun Cittarissa on Poppamiehen tuotteita. Kyä nyt kelpaa...  :)


Missä niistä? :O Ei oo itelle osunu silmään... Kysästääs samalla, että mikä tai mitkä on tujuimmat Turun marketeista löytyvät chilikastikkeet?

cuski

Milloin saamme kauppoihin aivan uskomattoman herkullisia, luumun makuisia mustanruskeita Poblano ja/tai Chilaca-lajikkeita meksikosta?

Penalla on jo :)

Nyt odotella fassen uusia ajeja, sniff tämä on kyllä ollut se chilivuosi. Nyt vielä opetetaan muutkin syömään kunnon chilejä, on varmasti jokaiselle sopivaa ahaa elämystä :)

Aji Inferno

Lainaus käyttäjältä: cuski - heinäkuu 28, 2011, 18:30:39 ip
Milloin saamme kauppoihin aivan uskomattoman herkullisia, luumun makuisia mustanruskeita Poblano ja/tai Chilaca-lajikkeita meksikosta?

Penalla on jo :)

Nyt odotella fassen uusia ajeja, sniff tämä on kyllä ollut se chilivuosi. Nyt vielä opetetaan muutkin syömään kunnon chilejä, on varmasti jokaiselle sopivaa ahaa elämystä :)


Onko?! Vihjaisin asiasta hänelle viime kesänä - upeaa, jos näitä on jo saatavilla! :)