mustaa kahvia ja 70% tummaasuklaata
Tämä jakso sallii sinun katsoa tämän jäsenen kaikkia viestejä. Huomaa, että näet vain niiden alueiden viestit, joihin sinulla on nyt pääsy.
Lainaus käyttäjältä: pete79 - helmikuu 13, 2010, 12:49:28 ip
Eli tuossa ikeassa käydessäni huomasin hyllyssä myytävänä tälläisiä läviköitä.
http://www.ikea.com/PIAimages/0095734_PE234570_S3.JPG
lävikköhän sopii suoraa korvistaan 10l ämpärin päälle, joten tekaisinpas siitä hydron..
helppoa kuin mikä..
10l ämpäri 1€ ja lävikkö 1,95€ ja sora lävikköön noin 1,5€
lävikön ja ämpärin väliin jää noin 5mm rako josta saa helposti sisälle esim ilmaletkun kivelle
vahingokseni hajoitin kamerani pari viikkoa sitten joten kuvaa en saa nyt liitettyä omasta systeemistä, mutta voin sanoe että on helppoa halpaa.
Lainaus käyttäjältä: Kimppu - helmikuu 11, 2010, 22:34:57 ip
Kuvat saapi näkyhmään suoraan tekstissä niin, että kopioit kuvan linkin, esim. http://img17.imageshack.us/img17/3986/kuva007w.jpg
Ja laitat tuon linkin [ img ] http://img17.imageshack.us/img17/3986/kuva007w.jpg [ /img ] tuollaisten merkkien väliin. Ilman nuita kaikkia välilyöntejä siis.
Lainaus käyttäjältä: TunturiTiger - helmikuu 10, 2010, 22:42:40 ipLainaus käyttäjältä: L3ba - helmikuu 10, 2010, 21:43:12 ip
Voisiko joku enemmän sahteja juonut vähän valaista, miltä "kunnon" sahti maistuu?
No ensinnäkin kunnollinen sahti on raikasta. Siinä pitää olla ruismaltaan "paksuutta", mutta (huom. mun mielipiteeni) se ei saa olla kuitenkaan tummaa ruiskaljaa. Mun mielestä paras sahti on sameaa kuravedennäköistä, tuoretta eli max viikon vanhaa, hieman makeaa ja hörpätessä tuntuu ku olis just purassu leipää.
Prkl! Pitää vissiin mennä ostaan maltaita tässä joku päivä. Alko janottaan..
Lainaus käyttäjältä: TunturiTiger - helmikuu 09, 2010, 22:20:14 ip
no joo.. Alkosta saa Lammin sahtia, mutta mun mielestäni se on vaan niin kuraa.
Lainaus käyttäjältä: tonttu - helmikuu 03, 2010, 10:48:42 apLainaus käyttäjältä: Kaltsu - helmikuu 03, 2010, 10:39:23 apLainausSarjaa katsellessa montaa kertaa pistänyt vihaksi kun suomesta ei löydy tuollaisia ruokapaikkoja, joista saa "laadukasta" pikaruokaa,tai ainakaan niitä ei hirveästi ole. Toki taitaa jenkkilässäkin olla jonkinmoinen ongelma tuo ravintolaruo'an ja elintarvikkeiden teollistuminen.
Olisko siinä hyvä liikeidea? Itsekin olen kaipaillut kunnon "jenkki" tyylistä mättöpaikkaa. Suomen hampurilaiset ovat yleensä mauttomia, persoonattomia, mätetään sikana majoneesia, lihakin vois olla joskus jotain muuta kuin jauhelihapihvi, kylkiäiset aina ranskalaisia. Jälkkäriksi on sitä iänikuista jäätelöpalloja. Ehkä jotain poikkeuksia löytyy, mutta harvassa ne on.
Jos suomeen saatas smoke house, josta sais jenkkilä tyylin pull porkia ja ribsejä, sit vielä GRILLATTUJA hamppareita, niin mä ainakin kävisin vähintään pari kertaa vuodessa vaeltamassa siellä, oli matka kui pitkä tahansa, oispahan joku päämäärä prätkä kruisailuille.
Ihmeellistä sinänsä, ettei Suomeen oo vielä tuo savustusmeininki saapunut, kyllähän meinaa palvaamoita on joka pitäjässä.... Mutta niiden kylkeen istuis varmasti raflakin ja vähän lämminsavua sekaan.