Olen tässä itse pitkään hämmästellyt, että välillä joku peruschilikin tuntuu ihan älyttömän tuliselle ja välillä tuntuu että poltetta ei tule mistään ja voi aika holtittomasti maustaa ruokaa. Ainakin sellaista, mitä syö yksin. Mies yleensä sanoo kyllä, että polttaako vai ei.
Kaveri tässä hiljattain väitti, että kipulääkkeillä olisi chilin tulisuuden tuntua laimentava vaikutus. Onko joku muu huomannut tuollaista vaikutusta?
Omalla kohdallani tuo tietysti voisi selittää sen, miksi sietokyky vaihtelee niin laidasta laitaan. Mutta ei ole vaan tullut pieneen mieleenkään yhteys kipulääkityksen tarpeen ja ruoan tulisuuden välillä. Olen lähinnä miettinyt, että onkohan tämäkin sitä naisten hormonien vaikutusta....
Kaveri tässä hiljattain väitti, että kipulääkkeillä olisi chilin tulisuuden tuntua laimentava vaikutus. Onko joku muu huomannut tuollaista vaikutusta?
Omalla kohdallani tuo tietysti voisi selittää sen, miksi sietokyky vaihtelee niin laidasta laitaan. Mutta ei ole vaan tullut pieneen mieleenkään yhteys kipulääkityksen tarpeen ja ruoan tulisuuden välillä. Olen lähinnä miettinyt, että onkohan tämäkin sitä naisten hormonien vaikutusta....