toukokuu 23, 2024, 19:03:34 ip

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Yleinen offtopic, tyhmät kysymykset, aviopierut sun muu.

Aloittaja Ryhis, syyskuu 10, 2010, 22:00:35 ip

« edellinen - seuraava »

Noli Me Tangere

Lainaus käyttäjältä: Aji Inferno - huhtikuu 01, 2013, 16:47:51 ip
tölkillisen surkeista surkeinta Pirkka tarjouskaljaa (Budweiserkin on parempaa!)


Eikös tuo Pirkka ole ihan vaan Olvia erivärisessä purkissa?

Ryhis

Lainaus käyttäjältä: Sir Badger - huhtikuu 02, 2013, 07:36:53 ap
Lainaus käyttäjältä: Aji Inferno - huhtikuu 01, 2013, 16:47:51 ip
tölkillisen surkeista surkeinta Pirkka tarjouskaljaa (Budweiserkin on parempaa!)


Eikös tuo Pirkka ole ihan vaan Olvia erivärisessä purkissa?


On mutta jostain syystä Olvi Pirkka-purkista nautittuna on pahaa. Ei ymärä.
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

Aji Inferno

Lainaus käyttäjältä: Räyhis - huhtikuu 02, 2013, 09:39:14 ap
Lainaus käyttäjältä: Sir Badger - huhtikuu 02, 2013, 07:36:53 ap
Lainaus käyttäjältä: Aji Inferno - huhtikuu 01, 2013, 16:47:51 ip
tölkillisen surkeista surkeinta Pirkka tarjouskaljaa (Budweiserkin on parempaa!)


Eikös tuo Pirkka ole ihan vaan Olvia erivärisessä purkissa?


On mutta jostain syystä Olvi Pirkka-purkista nautittuna on pahaa. Ei ymärä.


Ainakin se litku saa pahan maun lisäksi aina (!) jo parista tölkistä Reaktorin(tm) toimimaan pitkään kuin kiovalainen ydinvoimala... Ei tapahdu kaikilla oluilla, mutta eipä tunnu tämä maha olevan kovin olutystävällinen. :(

jaolsten

Kuulostaa vanhentuneen oluen vaivoilta. Ummehtunut maku + vatta sekaisin. Joskus pubissa valitin kun menio pahanmakuisesta kaljasta massu sekaisin, niin ravintoloitsija totesi: joo, oli helvetin vanhaa kaljaa hanassa. Yök.
-Hirttotuomion saanut halusi viimeiseksi toiveekseen sätkiä-
YLÖJÄRVEN POLTE 2014
YLÖJÄRVEN POLTE 2013

Noli Me Tangere

Fiksu baarimikko olisi pyytänyt kovempaa hintaa 25-vuotiaasta single malt oluesta.

Aji Inferno

(vuodatus) Ihmeellisintä tuossa Pirkkaweiserissa on sen tolkuttoman turvotus- ja mahansekoituskyvyn lisäksi se, että vaikka se väittää olevansa keskiolutta, en ole havainnut siinä mitään alkoholiin vivahtavaakaan vielä koskaan... Tarkoitan: normaalistihan jo yhdestä ainoasta olutpullosta tai -tölkistä tulee sellainen pieni, mukava "jokin", mistä huomaa nauttineensa alkomaholijuomaa. Tätä saisi kiskoa kuorma-autollisen, eikä taatusti löytäisi muuta kuin pirunmoisen vessahädän ja ähkyn olon. Kaipa siellä ne prosentit ovat, kun ne kerran tölkkeihin on painettu, mutta ei niistä minkäänlaista iloa ainakaan ole... Olen juonut jenkeissä halvinta saatavilla olevaa "Milwaukee's Best" -kaljaa (mikä tosiaan aina saa miettimään millaista olisi Milwaukee's Worst), mutta Pirkka lienee vielä sitäkin tiskivettä kehnompaa. Ei normiolvi näin kehnoa ole.  ::) (/vuodatus)

jaolsten

Meillä töissä First price-kahvi on aiheellisesti muuttunut muotoon Worst prize
-Hirttotuomion saanut halusi viimeiseksi toiveekseen sätkiä-
YLÖJÄRVEN POLTE 2014
YLÖJÄRVEN POLTE 2013

Noli Me Tangere

Lainaus käyttäjältä: Aji Inferno - huhtikuu 02, 2013, 13:10:07 ip
(vuodatus) Ihmeellisintä tuossa Pirkkaweiserissa on sen tolkuttoman turvotus- ja mahansekoituskyvyn lisäksi se, että vaikka se väittää olevansa keskiolutta, en ole havainnut siinä mitään alkoholiin vivahtavaakaan vielä koskaan... Tarkoitan: normaalistihan jo yhdestä ainoasta olutpullosta tai -tölkistä tulee sellainen pieni, mukava "jokin", mistä huomaa nauttineensa alkomaholijuomaa. Tätä saisi kiskoa kuorma-autollisen, eikä taatusti löytäisi muuta kuin pirunmoisen vessahädän ja ähkyn olon. Kaipa siellä ne prosentit ovat, kun ne kerran tölkkeihin on painettu, mutta ei niistä minkäänlaista iloa ainakaan ole... Olen juonut jenkeissä halvinta saatavilla olevaa "Milwaukee's Best" -kaljaa (mikä tosiaan aina saa miettimään millaista olisi Milwaukee's Worst), mutta Pirkka lienee vielä sitäkin tiskivettä kehnompaa. Ei normiolvi näin kehnoa ole.  ::) (/vuodatus)


Sokkotestiä kehiin. Puoli lavaa nykäset Olvia ja Pirkkaa.

Aji Inferno

Lainaus käyttäjältä: Sir Badger - huhtikuu 02, 2013, 14:52:13 ip
Lainaus käyttäjältä: Aji Inferno - huhtikuu 02, 2013, 13:10:07 ip
(vuodatus) Ihmeellisintä tuossa Pirkkaweiserissa on sen tolkuttoman turvotus- ja mahansekoituskyvyn lisäksi se, että vaikka se väittää olevansa keskiolutta, en ole havainnut siinä mitään alkoholiin vivahtavaakaan vielä koskaan... Tarkoitan: normaalistihan jo yhdestä ainoasta olutpullosta tai -tölkistä tulee sellainen pieni, mukava "jokin", mistä huomaa nauttineensa alkomaholijuomaa. Tätä saisi kiskoa kuorma-autollisen, eikä taatusti löytäisi muuta kuin pirunmoisen vessahädän ja ähkyn olon. Kaipa siellä ne prosentit ovat, kun ne kerran tölkkeihin on painettu, mutta ei niistä minkäänlaista iloa ainakaan ole... Olen juonut jenkeissä halvinta saatavilla olevaa "Milwaukee's Best" -kaljaa (mikä tosiaan aina saa miettimään millaista olisi Milwaukee's Worst), mutta Pirkka lienee vielä sitäkin tiskivettä kehnompaa. Ei normiolvi näin kehnoa ole.  ::) (/vuodatus)


Sokkotestiä kehiin. Puoli lavaa nykäset Olvia ja Pirkkaa.


Jos nyt en kumminkaan... ;)

wille

Onkos porukka tilaillut alkoholijuomia via internet ulkomailta (EU:n sisällä)?

Mitä tulee huomioida? Tuleeko ylimääräisiä maksuja?

Tarkoitus olisi päästä tuota Trooper Alea maistelemaan.
Uniformu ukkosesta
Prässit sirkkelin teristä
Kiehuvaa pikeä poletit

Noli Me Tangere

Lainaus käyttäjältä: wille - huhtikuu 04, 2013, 10:06:18 ap
Onkos porukka tilaillut alkoholijuomia via internet ulkomailta (EU:n sisällä)?

Mitä tulee huomioida? Tuleeko ylimääräisiä maksuja?

Tarkoitus olisi päästä tuota Trooper Alea maistelemaan.


En tiedä lasketaanko Viroa enää ulkomaaksi. Muuten hyvä palvelu, joudut kuitenkin käymään Tallinnassa kuittaamassa tilauksen. Sinullehan tästä nyt ei apua tosin ole. https://preorder.tallink.com/fi/

wille

Tämä olikin tiedossa ja piti muistaa se mainita viestissäni.
Muistelin, että joku täällä oli tilannut mm. viskiä rajojen takaa.
Uniformu ukkosesta
Prässit sirkkelin teristä
Kiehuvaa pikeä poletit

Nosiseptori

En ole tilannut, mutta verovelvollinen on se, joka järjestää kuljetuksen Suomessa. Jotkut ulkomaalaiset nettikaupat hoitavat verot hinnan päälle ja se näkyy laskun loppusummassa. Jos tilaat kaupasta, josta kuljetusta ei järjesty, olet velvoitettu maksamaan verot itse. Tilaaminen on siis kuitenkin täysin laillista.

wille

Lainaus käyttäjältä: Nosiseptori - huhtikuu 04, 2013, 10:57:10 ap
En ole tilannut, mutta verovelvollinen on se, joka järjestää kuljetuksen Suomessa. Jotkut ulkomaalaiset nettikaupat hoitavat verot hinnan päälle ja se näkyy laskun loppusummassa. Jos tilaat kaupasta, josta kuljetusta ei järjesty, olet velvoitettu maksamaan verot itse. Tilaaminen on siis kuitenkin täysin laillista.


Jotain tämänsuuntaista ounastelinkin. En ole itse "suorittava taho" tämän tilauksen osalta, mutta lupasin selvitellä asiaa.
Kokemuksia otetaan edelleen vastaan.
Uniformu ukkosesta
Prässit sirkkelin teristä
Kiehuvaa pikeä poletit

Miquel

En tiedä missä tän olisi julkaissut, tuli netistä vastaan äärimmäisen mielenkiintoinen resepti josta on pakko päästä höpiseen. :D

http://hetkiomaaaikaa.blogspot.fi/2012/07/kokiksessa-keitetyt-ribsit.html
Koska kukat ovat mitättömän pienet ja marjat syömäkelvottomia, käyttöarvo perustuu lehdistöön.

Kausi -13: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12313.0
Kausi -14: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=14231.0
Kausi -15: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=15663.0

sorrii

Miiielenkiintoista  8)
Grillikylki vs ribsit?!? Siiskö grillikyljessä on lihaa/läskiä paksummin .. ?

...vai olisiko ribsit ameriikan tapaan naudankylkeä??? Voisi kuvitella sopivan ...
ø¤º°`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`Fuck Google!`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤øø¤º°`Ask Me!°º¤ø,¸¸,ø¤º°``°º¤ø,¸¸,ø¤º°``°º¤ø,¸¸,ø¤º°`

Miquel

Lainaus käyttäjältä: sorrii - huhtikuu 04, 2013, 23:40:05 ip
Miiielenkiintoista  8)
Grillikylki vs ribsit?!? Siiskö grillikyljessä on lihaa/läskiä paksummin .. ?

...vai olisiko ribsit ameriikan tapaan naudankylkeä??? Voisi kuvitella sopivan ...

Grillikylki voi tarkoitaa myös luutonta lihakimpaletta, jolloin molemmat voi olla sian kylkeä, josta luulen olevan tuossa reseptissä kyse.
Ribs voi ymmärtääkseni olla muutakin elukkaa jolloin lapussa sit lukee porsaan/karitsan/kissan -ribs. :)

Mitenhän tuo kokis marinadeissa? Soodastriimerin tiivisteellä vaan sekottelemaan sooseja? :D Hurjalta kuulostaa.
Koska kukat ovat mitättömän pienet ja marjat syömäkelvottomia, käyttöarvo perustuu lehdistöön.

Kausi -13: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12313.0
Kausi -14: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=14231.0
Kausi -15: http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=15663.0

masaiman

huhtikuu 05, 2013, 07:55:33 ap #1717 Viimeisin muokkaus: huhtikuu 05, 2013, 07:58:53 ap käyttäjältä Mattson
Oiskos jollakulla nettihakunerolla hiukka aikaa jeesiä:

Kuvagooglaa "bubble tube"

Keksi mikä prkl ton kikottimen nimi vois olla suomeksi (oon pläränny aika monta sivua kuplavolkkarin kuvia...)

Mistähän löytäis tollasen desktop-mallin. Noi parimeteiset maksaa 500-1000 euroa, tasttis sellasen jonka saa työpöydälle. Just tollasta europehouse-krääsää mut kun sitäkään ei enää ole... Periaatteessahan tollanen ei ois mikään amerikantemppu rakentaa itekkään mut esim etralla toi akryyliputki on sen verran kallista että sopivan pätkän ja pohjan liiman hinnalla saa jo aika komeen valmiin. Plus siin on aina se vuotoriski...

Huru-ukko

Lainaus käyttäjältä: Miquel - huhtikuu 05, 2013, 06:13:02 ap
Lainaus käyttäjältä: sorrii - huhtikuu 04, 2013, 23:40:05 ip
Miiielenkiintoista  8)
Grillikylki vs ribsit?!? Siiskö grillikyljessä on lihaa/läskiä paksummin .. ?

...vai olisiko ribsit ameriikan tapaan naudankylkeä??? Voisi kuvitella sopivan ...

Grillikylki voi tarkoitaa myös luutonta lihakimpaletta, jolloin molemmat voi olla sian kylkeä, josta luulen olevan tuossa reseptissä kyse.
Ribs voi ymmärtääkseni olla muutakin elukkaa jolloin lapussa sit lukee porsaan/karitsan/kissan -ribs. :)

Mitenhän tuo kokis marinadeissa? Soodastriimerin tiivisteellä vaan sekottelemaan sooseja? :D Hurjalta kuulostaa.


Kokista olen joskus käyttänyt itsekkin marinadeissa, mutta ainoastaan ihan lurauksen verran. Se mureuttaa lihaa. Vaikutus on sama kuin viinilla tai viinalla, maku eri.
Jääkaapissa odottelee porsaanulkofilettä puolen metrin pätkä, taidan kokeilla tuon reseptin keittämiseniin viikonlopun aikana.

mohla

Lainaus käyttäjältä: Miquel - huhtikuu 04, 2013, 19:05:31 ip
En tiedä missä tän olisi julkaissut, tuli netistä vastaan äärimmäisen mielenkiintoinen resepti josta on pakko päästä höpiseen. :D

http://hetkiomaaaikaa.blogspot.fi/2012/07/kokiksessa-keitetyt-ribsit.html


Täältäkin löytyy jokunen keskustelu Ribsien tekemisestä, kuten esimerkiksi: Ribsit ja chilit ja HK Rypsiporsaan Ribs: täydellinen ohje uunissa!

Tuo kehitysmaiden lasten veressä keittäminen on yksi "nopea" keino tehdä ribsejä, josta kiistelyä löytyy vaikka millä mitalla. Joidenkin mielestä se on vain väärin ja yksi perisuomalainen tapa pilata hyvä raaka-aine, mutta mielestäni se on ihan ok tapa valmistaa ribsejä. Pastanjauhajalla blogaus asiasta.

Viime kesänä tuli jokusen kerran keiteltyä ja kaasugrillissä sitten grillailtua. Pastanjauhajan reseptiä mukaillen tein marinadin/keitinliemen. Keitin ensin ja sitten nostelin ribsit jäähtymään ja jatkoin liemen kokoon keittämistä. Sitten kaadoin paksumman liemen lopulta jäähdyttyään isoon minigrip-pussiin ja pistin ribsit sekaan marinoitumaan vuorokaudeksi. Grillatessa hifistelin hommaa hieman vielä ja mulla kosteutta grilliin toi parilalla höyryävä oluttölkki sekä sitten omenapuusta sahatut kiekot savua.

Kokikseen pohjautuva mausteinen keitinliemi on aika jees jopa minusta, vaikka yleensä kartan makeutta lämpimissä ruuissa. Esim. ananas ei mielestäni kuulu lämpimiin ruokiin missään muodossa. Lähimmäksi lämmintä ruokaa se pääsee tuoreena grillattuna, mutta sekin on jo siirapin kera jälkiruoka.