Paholaisen käärylettä Tammiston Citymarketissa (ent. Jättijaossa) Vantaalla

Aloittaja Aji Inferno, syyskuu 18, 2010, 16:47:19 ip

« edellinen - seuraava »

CyberDog

Lainaus käyttäjältä: Lihamestari - heinäkuu 21, 2011, 21:47:03 ip
Ei!

Myyntiin tarvitaan luomulupa, jonka hankkiminen ja ylläpitämien on aivan älytötä pelleilyä IMHO!


Pystytkö avaamaan tuota vähän?

Lihamestari

Ei siinä sen kummosempia ole, kun että tiskissä tapahtuvaa irtomyyntiä varten tulee anoa luomulupa!
Tämä maksaa rahaa!
Lisäksi lihoja ei saa leikata samoilla välineillä ja leikkuulaudoilla, kun tavallista lihaa.
Tämä vuoksi asian tiimoilta tehdään tarkastuksia.

Ja kun luomulihan myynti ei ole mitään päätähuimaavaa, nousevat kustannukset ja nähty työn määrä turhan isoiksi!
Parempi myydä valmiiksi pakattuna, jonkun muun pakkaamana...

Näin ainakin oli 5-6 vuotta sitten, jolloin päätimme lopettaa luomun irtomyynnin!
"My diet is like Atkins, but with the carbs." - BJ Penn

Ryhis

Luomulihaa pitää tietysti leikata luomunaudan luusta tehdyllä veitsellä! Leikkuulautana miljoona vuotta vanha laavakivi ja lihamestarillakin jaguaarin nahasta tehty lannevaate. Ei mitään kapitalistista hapatusta!
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

Lihamestari

Lainaus käyttäjältä: Räyhis - heinäkuu 24, 2011, 18:03:05 ip
Luomulihaa pitää tietysti leikata luomunaudan luusta tehdyllä veitsellä! Leikkuulautana miljoona vuotta vanha laavakivi ja lihamestarillakin jaguaarin nahasta tehty lannevaate. Ei mitään kapitalistista hapatusta!
Munasilteen me noi sillon leikattiin,päällä oli ainoastaan tuohesta tehty kalukukkaro! ;D
"My diet is like Atkins, but with the carbs." - BJ Penn

PP

Lainaus käyttäjältä: Lihamestari - heinäkuu 24, 2011, 18:48:21 ip
Lainaus käyttäjältä: Räyhis - heinäkuu 24, 2011, 18:03:05 ip
Luomulihaa pitää tietysti leikata luomunaudan luusta tehdyllä veitsellä! Leikkuulautana miljoona vuotta vanha laavakivi ja lihamestarillakin jaguaarin nahasta tehty lannevaate. Ei mitään kapitalistista hapatusta!
Munasilteen me noi sillon leikattiin,päällä oli ainoastaan tuohesta tehty kalukukkaro! ;D


Kai muistitte tehdä sen lähimmällä luonnontilaisella alueella avokalliolla ääneen luettua Kalevalaa kuunnellen? Mielellään vielä keskiyöllä kuutamolla. ;D

Ryhis

Lainaus käyttäjältä: Lihamestari - heinäkuu 24, 2011, 18:48:21 ip
Lainaus käyttäjältä: Räyhis - heinäkuu 24, 2011, 18:03:05 ip
Luomulihaa pitää tietysti leikata luomunaudan luusta tehdyllä veitsellä! Leikkuulautana miljoona vuotta vanha laavakivi ja lihamestarillakin jaguaarin nahasta tehty lannevaate. Ei mitään kapitalistista hapatusta!
Munasilteen me noi sillon leikattiin,päällä oli ainoastaan tuohesta tehty kalukukkaro! ;D


Ei ihan Johnny Weissmüller-tasoa, mutta menettelee!
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

Larski

Onko "nagapatonki"-projekti edistyny? Tohtiiko kaupasta odottaa löytävänsä lähiaikoina Fataliin uusia tuotoksia?

Lihamestari

"My diet is like Atkins, but with the carbs." - BJ Penn

Aji Inferno

Lainaus käyttäjältä: Larski - heinäkuu 27, 2011, 22:30:36 ip
Onko "nagapatonki"-projekti edistyny? Tohtiiko kaupasta odottaa löytävänsä lähiaikoina Fataliin uusia tuotoksia?


Nagapatonkia pitäisi tosiaan sitten koemaistella tänään, jahka tässä ensin nukutaan yön yli. Odotan suurella mielenkiinnolla mitä ovat sillä tehneet. Tuskin mitään kovin tulista, mutta eipä arvailla ennen maistamisia!  8)

Lihamestari

Semmoinen pikkuilmoitus sinne Tampereen suuntaan, että pikkulinnut kertoi tossa viimeviikon keskiviikkona, että The Festareiden aikana Pirkkalan Citymarketista saattaapi löytyä näitä mun kehittelemiä chilituotteita! ;)

Tänä viikonloppuna meilläkin on tiskissä taas "pahiksia", tosin nautaversiona ainoastaan! Kokeillaan tehdä tuo sisäpaistista, että saataisiin hintaa pikkasen alemmaksi, hurjien naudanlihahintojen takia...

Ja tuolla kun puhuttiin ja epäiltiin Fataliin Nagan olevan tulisempaa, kun viimevuonna, voin todeta näin olevan!
Pojat kun oli vääntänyt tämän vuoden nagasta marinadia, niin tavaraa oltiin käytetty huomattavasti vähempi!
Notta älkeehän peljästykö, jos kääryleet ovat tulisempia, kun viimevuonna! ;D

Testailin tossa kotosalla omassa herkkukeittiössä rocoto-haba lohta, tuli pirun hyvää, sellaista saattaa myöskin olla tulossa!
Ja kuten tuolla patonkiketjussa totesin, taloon on tilattu Lemon Droppia, Habanero Sudden Deathia, Orange rocotoa, Turbo Pubea, Nagaa ja Aji Cristalia!

Joten kaikki ensitalven tuotteet sisältävät laadukkaita suomalaisia chilejä!! Ja jauheitakin tullaan käyttämään ainoastaan hätätapauksessa... ;)
Tosin joissain marinadeissa on edelleenkin sitä hollanin tuotantoa, mille me ei voida valitettavasti mitään. Mutta näissä uusissa tuotteissa pyrin pysymään suomichilissä! Tosin tämä näkyy hinnassa... :(
"My diet is like Atkins, but with the carbs." - BJ Penn

Aji Inferno

Kannatan myös ehdottomasti laadukkaan suomichilin käyttöä, vaikka hintaan vähän ekstraa tuleekin. Mutta jos nuo vaikka talvella hetkeksi loppuisivatkin, on silti kaikkein tärkeintä että saatavilla on tulista herkkua, vaikka se joskus pakosta olisikin mallia hollantilainen naga. Surullisin näky olisi aina esim. lihatiski kokonaan ilman paholaiskääryleitä! :D  Samaten, kyllä jauheillakin hyvää syntyy, jos tuore pääsee loppumaan. On vain hiukan erilaista, mutta kyllä alas menee ja hyvää tekee! ;)

Lihamestari

Tänä viikonloppuna niitä taas saa! :)

Viikonlopun valikoimassa:
Paholaisen nautakääryle sisäpaistista
Paholaisen nautakääryle ulkofileestä
Paholaisen porsaskääryle
Cristallikana

Kaikki on tällä kertaa tehty tuoretavarasta ja varsikin Cristallikanan täytteen maku parani kertaheitolla roimasti! :)

Nyt enään odotellaan Penan kuormaa, missä tulee niitä Rocotoja, Habaneroja ja Lemon Droppia!
Nagan ja Aji Cristalin toimittaa Fatalii Gourmet...
"My diet is like Atkins, but with the carbs." - BJ Penn

Aji Inferno

Ai ETTÄ alkoi taas tulla nälkä... ja ideoita! Yhä toivoo niitä nagasiipiä! Ihanan rapeita, nam nam nam... Ja sitten ois todella rock nagakaalikääryläiset! Taitavat vaan tulla valmiina teille siis ne vakiokääröt? Ehdottoman hip hop ja tralalaa olisivat tietysti myös letut nagapossukanaporotms. täytteellä...  Sitä aloin myös ihmetellä eestiläisen säilyketölkin naamaani pistettyäni, jotta miksei suomesta saa kunnon tulista gulassia?! Arvatkaapa, oliko totaalisen mahtavaa Fassen savunagan kera!! :D  Auts, ei tästä tuu mitään - jääkaappi tyhjä ja tulee vaan paha mieli kun tällaisia kirjoittelee..... ;)

Jahvetti

Onkos nää sun paholaistuotteet vasta perjantaina tiskissä?
Olin ajatellut alustavasti huomenna tulla piipahtamaan.
#1530

Mä en ymmärrä pääsääntöisesti mitään mitä muut puuhaa! (copyright Räyhis)

Kerran olin niin selvinpäin, että aloin nähdä suoraan eteenpäin. (copyright Räyhis)

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=10863.0 Kausi 2012
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12830.0 Kausi 2013

Lihamestari

"My diet is like Atkins, but with the carbs." - BJ Penn

Jahvetti

#1530

Mä en ymmärrä pääsääntöisesti mitään mitä muut puuhaa! (copyright Räyhis)

Kerran olin niin selvinpäin, että aloin nähdä suoraan eteenpäin. (copyright Räyhis)

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=10863.0 Kausi 2012
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12830.0 Kausi 2013

Jahvetti

Tänään tuli käytyä Tammiston Cittarissa.
Lihamestari oli paikalla vielä silloin kun olin Savuhovin tiskillä...

Mutta joo, tuli ostettua sitä cristallikanaa.
Erinomaisen makuista, mutta missä se Aji Cristal piileskelee?

Omat toleranssini on todella matalalla, mutta tämä oli kyllä lempeämpi kun oman muts..,siis äidin tekemä broilerin rintafile.
#1530

Mä en ymmärrä pääsääntöisesti mitään mitä muut puuhaa! (copyright Räyhis)

Kerran olin niin selvinpäin, että aloin nähdä suoraan eteenpäin. (copyright Räyhis)

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=10863.0 Kausi 2012
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12830.0 Kausi 2013

Lihamestari

Kyllä se siellä voissa piileskelee! ;)
Tämän ei olekkaan tarkoitus olla suuta kärventävä kokemus, vaan niinsanottu porttiaine vahvempiin kamoihin! ;D
Kun sitä pelkkää voita maistoin, niin siinä maistui aivan selvästi AC...

Täytyy koeponnistaa, koska näemmä ei ole ihan menny reseptin muunnos niin kuin olin suunnitellut!

Ne paholaisen-tuotesarjan kamat on sit niitä erittäin tulisia tuotteita!

Aji Infernolle tiedoksi, siipiä tulee 1.9!
Nyt vaan täytyy kehitellä niille soosi... :)
"My diet is like Atkins, but with the carbs." - BJ Penn

Mika73


Lihamestari

"My diet is like Atkins, but with the carbs." - BJ Penn