Paholaisen käärylettä Tammiston Citymarketissa (ent. Jättijaossa) Vantaalla

Aloittaja Aji Inferno, syyskuu 18, 2010, 16:47:19 ip

« edellinen - seuraava »

Jahvetti

Jos näin olisi, niin olen valmis investoimaan kaupalliseen kasvatukseen.

Itse asiassa olen sitä harkinnut jo muutenkin, mutta antaa toistaiseks Fataliin hoitaa nää hommat. Ellei sitten todellista tarvetta ilmene... 8)
#1530

Mä en ymmärrä pääsääntöisesti mitään mitä muut puuhaa! (copyright Räyhis)

Kerran olin niin selvinpäin, että aloin nähdä suoraan eteenpäin. (copyright Räyhis)

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=10863.0 Kausi 2012
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12830.0 Kausi 2013

linker


Sitten kun sukulaiset ja muut tuttavat ovat lakanneet vihjailemasta huumeiden kasvatuksesta,
ovat alkaneet pommittaa kysymyksillä: mihin noita myyt, miten niitä markkinoit...
ja luovat säälinsekaisia-epäuskoisia silmäyksiä toisiinsa, kun sanon:
en saatana pilaa hyvää harrastusta, tekemällä siitä onnistumisenpakkoista bisnestä!

Ei muuta kun 100 000 euron laina nyt ensialkuun pankista ja eu-tukipaperiviidakkoon piehtaroimaan.

 

Lihamestari

Lainaus käyttäjältä: Aji Inferno - huhtikuu 25, 2011, 14:35:51 ip
Jaa-a... Jos kaikki suomen K-super ja citymarketit käyttäisivät kilokaupalla nagaa vuodessa, siinähän olisi maamme tuottajilla miettimistä kysynnän tyydyttämiseksi! :D Tätä menoa nagaa ja cristalia ei jää asiakasmyyntiin lainkaan, vaan kaikki menee liha- ja kalatiskien käyttöön. :)
Joo, toi setti kun tulee taloon, niin kilo on täynnä! ;D

Penaltakin kyselin nagajauhoa, mutta oli loppu. Sanoi laittaneensa 70% lisää nagaa tälle vuodelle, mutta epäilee sen riittävyyttä! ;D ;D
Nagaa kun käytetään nykyisin aika monessa lihajalostamossa...

Mun määrät on vielä pieniä, kun ruvetaan tekemään grillimakkaroita! ;)

Mut tässä tää nähdään, erikoistumalla voidaan saada lisää kauppaa aikaiseksi! Laatu kun on ensiluokkaista, hintakin voidaan pitää sellaisena, että kannattaa!
Suomalaista chiliä, nam! :)
Kaikki ei halua nähdä kasvattamisen vaivaa, vaan ostetaa mielellään kaupasta! Ja mulla ei varmaan satoa tule niin paljoa, että oma sato tyydyttäisi chilin nälän... ;)
Vielä, kun ravintolatkin oppis käyttämään näitä herkkuja...
"My diet is like Atkins, but with the carbs." - BJ Penn

Ryhis

Lainaus käyttäjältä: Lihamestari - huhtikuu 25, 2011, 17:38:17 ip
Vielä, kun ravintolatkin oppis käyttämään näitä herkkuja...


Ja ravintolan tuulipukuihin verhoutuneet asiakkaat...
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

Mika73

Lainaus käyttäjältä: Lihamestari - huhtikuu 25, 2011, 09:15:33 ap
On! :)
Paholaisen kieli - Grillipihvi (porsaan sisäfileestä, painoa miehekkäät +500g)
Paholaisen Kekäle - Grillivarras (porssan sisäfileestä)
Paholaisen Siipiveikko - Grillivarras (Broilerin fileestä, TILAUSTUOTE)



Miksi broileri on tilaustuote? Minkä kokoisia nuo vartaat ovat? Yhdellä varmaan selviää. Kieli kuulostaa aika hurjalta, mutta ainahan sen voi jakaa porukalla. Mietin pitäisikö hakea possu ja broileri varras Vapuksi :)

Lihamestari

Tota broilerivarrasta on aiemin ollut nimellä siipiveikko, mikä on "chili"-hunaja marinadissa.
Tänä vuonna sitä pikkasen pimpataan laittamala chiliksi nagaa. Tätä on aikaisempina vuosina myyty hyvällä menestyksellä taviksille.
Kahta samanmoista en uskalla samaan aikaan tiskiin laittaa sekaannusvaaran takia. Tästä johtuen se on tilaustuote.

Mä nyt en usko, että parin päivän varoitusaika tsilipäälle on hirveän pitkä? Kauan kestää hetelmän kypsyminen puskassa? ;)
Ja voihan sen kevyemmin polttelevan maustaa itse tuliseksi! :)

Toi Paholaisenkieli on vielä pieni, yhden henkilön syötävissä, toisin kun Haisuli (n 900g naudan sisäpaistia ja valkkaria niin pirusti), Kakkosnelonen (1,5 kg porsaan ulkofileetä, savuinen grillimarinadi)! ;D
Muita noita tulettomia jättipihvejä on Puliveivari (300-400g kassleria, jallu-punkku-valkosipulimarinadi), Amerikanserkku ( +500g p-sisukkaa, cola+bbq) ja Lohikäärmeen kieli (+500g p-sisukkaa, annuuminen, "tulinen" marinadi ;))

Johan mä tapitin se 2x4 lapasessa meidän jossain mainoksessa...
Varmaan oon ensi viikollakin, kun nää jättipihvit tekee comebackin talvitauolta!
"My diet is like Atkins, but with the carbs." - BJ Penn

Mika73

Hinnoista mitään tietoa... Voisin ottaa yhden jokaista  :) Sitten pitää hakea tuskamakkaraa ja kiukkunakkeja.

Himottaisi tuo haisuli, mutta varmaan joku toinen viikonloppu, jos se on ns. vakiokamaa. Tykkään valkosipulista  :D

Lihamestari

Noit haisuleit pitäis olla lähes joka viikonloppu tarjolla!

Mä laitan noita hintoja huomenna, kunhan pääsiäisen vapailta töihin ehdin! ;)
"My diet is like Atkins, but with the carbs." - BJ Penn


Jahvetti

Onko se hinta ihan oikeesti kynnyskysymys lähtee lihaostoksille?

Siwasta saa halvalla jos sitä tahtoo..
#1530

Mä en ymmärrä pääsääntöisesti mitään mitä muut puuhaa! (copyright Räyhis)

Kerran olin niin selvinpäin, että aloin nähdä suoraan eteenpäin. (copyright Räyhis)

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=10863.0 Kausi 2012
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12830.0 Kausi 2013

PP

Lainaus käyttäjältä: Jahvetti - huhtikuu 27, 2011, 21:55:03 ip
Onko se hinta ihan oikeesti kynnyskysymys lähtee lihaostoksille?

Siwasta saa halvalla jos sitä tahtoo..


Kyllä se ainakin sisäfileessä alkaa olla kynnys, jos ostaa enemmän kuin yhdelle hengelle.

Jahvetti

No voivoi. Omassa taloudessa ei tosin ole kun kaksi ihmistä + kolme koiraa, mutta ruoan laatu on se mistä viimeisenä tingitään.
#1530

Mä en ymmärrä pääsääntöisesti mitään mitä muut puuhaa! (copyright Räyhis)

Kerran olin niin selvinpäin, että aloin nähdä suoraan eteenpäin. (copyright Räyhis)

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=10863.0 Kausi 2012
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12830.0 Kausi 2013

Peedrox

Mun mielestä hintojen seuraaminen ei todellakaan merkitse laadusta tinkimistä. Jos haluaa brassailla ruokakuluillaan niin kai stokkalta saa jotain sisäfilettä 49 e/kg läpi vuoden...

Ryhis

Mä voin lesommille kavereille myydä sisukkaa vaikka 100€/kg ja bisseä kolmehunttia/kori  ;D
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

Lihamestari

Perhana mä unohdin ne hinnat... :(

Paholaiset, pihvi ja varras 18,95/kg
Broitskuvarras 19,95/kg

Räyhis, sun hinnassa on vähän korrottamisen varaa!
Kobehärän sisukka taitaa olla siellä 269€/kg ;D
Ulkofilee pyörii siellä just ja just alle 200 euron ja entrcote tais olla 149€/kg.
"My diet is like Atkins, but with the carbs." - BJ Penn

Rankkapanda

Lainaus käyttäjältä: Lihamestari - huhtikuu 28, 2011, 15:41:21 ip
Perhana mä unohdin ne hinnat... :(

Paholaiset, pihvi ja varras 18,95/kg
Broitskuvarras 19,95/kg

Räyhis, sun hinnassa on vähän korrottamisen varaa!
Kobehärän sisukka taitaa olla siellä 269€/kg ;D
Ulkofilee pyörii siellä just ja just alle 200 euron ja entrcote tais olla 149€/kg.


Mutta Kobe on aivan käsittämättömän hyvää. Harmi kun suomeen tuodessa hinta on noin kolminkertainen Japanin hintoihin verrattaessa :D

Lihamestari

"My diet is like Atkins, but with the carbs." - BJ Penn

Rankkapanda

Lainaus käyttäjältä: Lihamestari - huhtikuu 28, 2011, 15:53:48 ip
Eikä se edes aina tule Japanista...


En tiedä euroopan lainsäädännöstä, mutta kobelihan pitää olla kasvatettu koben alueella ja tietyllä tavalla ollakseen kobea. Ellei sitä sitten vain nimetä kobeksi, koska sehän on wagyu nautaa. Mutta wagyunauta (kobeliha) on siis aivan taivaallista, oli se sitten mistä maasta! :D

Lihamestari

Noita on muutama maa, mitkä saa luvan kanssa valmistaa Kobelihaa ja kutsua sitä Kobeksi.
Chile, Uusi-Seelanti ja Australia ainakin tuottaa tätä.
Sen takia mä olen aika nihkeä ottamaan sitä tiskiin.

Viime syksynä oli Chileläistä "Kobe" härkää.
Mutta tässäkin se naudan rotu ja kasvatustapa lienevät se pointti, ennemin, kun se seutu, mistä ne tulee...
"My diet is like Atkins, but with the carbs." - BJ Penn

Rankkapanda

Lainaus käyttäjältä: Lihamestari - huhtikuu 28, 2011, 21:42:24 ip
Noita on muutama maa, mitkä saa luvan kanssa valmistaa Kobelihaa ja kutsua sitä Kobeksi.
Chile, Uusi-Seelanti ja Australia ainakin tuottaa tätä.
Sen takia mä olen aika nihkeä ottamaan sitä tiskiin.

Viime syksynä oli Chileläistä "Kobe" härkää.
Mutta tässäkin se naudan rotu ja kasvatustapa lienevät se pointti, ennemin, kun se seutu, mistä ne tulee...


Tottahan sekin, mutta puristi ei hyväksyisi kuin Koben alueelta olevaa tietyllä tapaa kasvatettua wagyuta aidoksi kobelihaksi. Itse idea mielestäni tuosta koben kasvatuksesta on hiukan typerä, se nautarotuhan siinä on hieno eikä se kasvatustapa. Noh eiköhän tässä ollut tarpeeks hiustenhalkomista :D