heinäkuu 01, 2024, 03:43:29 ap

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Chiliöljy

Aloittaja Che, elokuu 26, 2004, 12:06:01 ip

« edellinen - seuraava »

..TOMPPA..

hubert ei ole tainnut lukea kaikkea tuosta bakteerista..

Kukaan ei olekkaan vouhunnut tuosta minun mielestäni mutta..   kyllä huolellinen kannattaa olla jokatapauksessa vaikka ei juuri tuota bakteeria pelkäisikään ja riski saada se on häviävän pieni. hyvä puhtaus kannattaa aina.

ja ihmetteletkö miksi tartuntoja on juurikin muutama/vuosikymmen?  siksi kun ihmiset ovat hieman varovaisempia ja elintarvikkeiden pakkaukseen kiinnitetään niin paljon huomiota!    ja tästä ei ole montaa vuotta kun erä savukalaa vedettiin markkinoilta pois juuri tuon takia.....

Mitä sitten jos se leviäisi(tuo bakteeri)?

Ja todennäköisempää on saada noista omavalmisteista joku paskatauti joka pahimmassa tapauksessa työntää suolet perseestä ulos,samalla kun oksennat maksanpaloja ja muita sisäelimiä    :)

Nosiseptori

Lainaus käyttäjältä: hubert - syyskuu 01, 2011, 21:55:44 ip

Avain sanat ovat juurikin "terve varovaisuus". Mielestäni ei vain ole tervettä vauhkota taudista, jonka saamisen todennäköisyys on pienempi kuin saada salamanisku. Tämä on kuitenkin vain oma mielipiteeni ja jokainen saa panikoida ihan mistä haluaa.


Ei kannata mennä myöskään ukonilmalla uimaan, vaikka ei tuntisikaan ketään, joka olisi saanut iskua salamasta uidessaan.

..TOMPPA..

ei kannata myöskään istua ikkunan lähellä ukkosella vaikka kukaan ei olisikaan kuollut siihen. voit olla ensimmäinen..

ei myöskään kannata käyttää kaupassa olevia punnitusvaakoja kun niissä voi olla jotain mihin joku voi kuolla..

ja ei kannata mennä ulos kävelemään koska auto voi ajaa sinun ylitsesi..     ;D

Hubert

Kuten sanoin, jokainen panikoikoon ihan mistä haluaa.  ;)
Minä ainakin uhmaan kuolemaa ja tulevaisuudessakin syön chilejä lämmittämättä niitä ensin 140-asteeseen ja ettei ihan offtopiciksi mene, niin taidanpa myös jatkossakin tunkea tuoreita nagoja myös öljypurkkeihin.  :o

chilihardhead.fi

syyskuu 02, 2011, 02:54:15 ap #24 Viimeisin muokkaus: syyskuu 02, 2011, 04:29:01 ap käyttäjältä chilihardhead.fi
Lainaus käyttäjältä: hubert - syyskuu 01, 2011, 20:06:32 ip
Elämällään voi tehdä fiksumpiakin asioita, kuin pelätä botulismia.

Sairaustapauksia tulee muistaakseni muutamia/vuosikymmen ja nekin valtaosin savukalasta.

Ei taida tulla mahdolliset kotisäilykkeistä sairastuneet tai kuolleet julkiseksi tiedoksi.

Lainaus käyttäjältä: ..TOMPPA.. - syyskuu 01, 2011, 22:58:54 ipkyllä huolellinen kannattaa olla jokatapauksessa vaikka ei juuri tuota bakteeria pelkäisikään ja riski saada se on häviävän pieni. hyvä puhtaus kannattaa aina.

Näinhän se on.
Voi siinäkin jokunen ärräpää lentää, jos huolimattomuuden takia pilaa sapuskansa, vaikkei saisikaan itseään sairaaksi
Älä tee niin kuin minä teen, vaan miten sanon/kirjoitan. Vastuu on silti kuuntelijan/lukijan, vaikka Hämeestä olenkin

TunturiTiger

Ja kun siitä pöpöstä pääsee niinkin helposti eroon. Pelkkä kuumentaminen riittää.

Syksyllä kun tein öljyä kuivatuista chileistä, niin kuumensin lopuksi purkkeja öljyineen n. 150 asteeseen uunissa.

chilihardhead.fi

Muistutetaanpa vielä, että vaikka itselle ei tulisikaan mitään oireita, niin toisilla voi olla heikompi vastustuskyky.
Botuliinillekkin voi tulla ainakin jossain määrin immuuniksi.
Älä tee niin kuin minä teen, vaan miten sanon/kirjoitan. Vastuu on silti kuuntelijan/lukijan, vaikka Hämeestä olenkin

Ryhis

Lainaus käyttäjältä: chilihardhead.fi - syyskuu 02, 2011, 10:43:14 ap
Botuliinillekkin voi tulla ainakin jossain määrin immuuniksi.


Nyt puhut varmaan Sodexhon henkilöstöravintoloiden asiakkaista?
https://horinablogi.blogspot.com/<br /><br />Rohkeus lähtee vatsasta, muu on pelkkää vimmaa.<br /><br />
Lainaus käyttäjältä: mohla"Kokoamisohjehan on vain valmistajan mielipide asiasta ja kaikki mielipiteet eivät ole yhtä arvokkaita kuin toiset
<br><br>https://twitter.com/Yrtithepreaa

Nosiseptori

Lainaus käyttäjältä: Räyhis - syyskuu 02, 2011, 17:34:01 ip
Lainaus käyttäjältä: chilihardhead.fi - syyskuu 02, 2011, 10:43:14 ap
Botuliinillekkin voi tulla ainakin jossain määrin immuuniksi.


Nyt puhut varmaan Sodexhon henkilöstöravintoloiden asiakkaista?


Epäilen, että moni botuliinillakin saastunut ruoka maistuu paremmalta kuin Sodexon sapuskat.  ;D

PETEBJ75

No silppusin ne kuivatut chilit ja öljyn, sekä suodatin takas pulloon. (neitsyt öljyn).
Kuumennan sen varmaankin varmuuden vuoksi vielä, niin eiköhän se siitä.

p.s. Moni siivousfirmakin hoitaa nykyää keittiöpalveluita (esim SOL), joten sodexolla on varteenotettavia kilpailijoita "ruoka"markkinoilla. ;D