tammikuu 09, 2025, 22:35:18 ip

Uutiset:

Iloista kasvatuskautta !!


Oletko maistanut Nagaa?

Aloittaja hessi, maaliskuu 20, 2011, 19:40:50 ip

« edellinen - seuraava »

Oletko maistanut Nagaa tai muuta superhirmua?

En koskaan
130 (27.3%)
Vain kerran
22 (4.6%)
Vain tuoretta
31 (6.5%)
Vain kuivattua
50 (10.5%)
Olen maistanut
162 (34%)
Olen jo jäänyt koukkuun
105 (22.1%)
Kerta oli liikaa! En toista virhettäni...
2 (0.4%)

Äänestäjiä yhteensä: 476

Jahvetti

Lainaus käyttäjältä: Räyhis - lokakuu 26, 2011, 19:15:23 ip
Menkääs pojat Talent-ohjelmaan jos perseenne osaavat laulaa!


Kiitti vinkistä, siinä porukassa vois vaikka pärjätä ;)
#1530

Mä en ymmärrä pääsääntöisesti mitään mitä muut puuhaa! (copyright Räyhis)

Kerran olin niin selvinpäin, että aloin nähdä suoraan eteenpäin. (copyright Räyhis)

http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=10863.0 Kausi 2012
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=12830.0 Kausi 2013

Mr.Love

lokakuu 29, 2011, 22:14:20 ip #121 Viimeisin muokkaus: helmikuu 04, 2012, 20:21:21 ip käyttäjältä tso
Olen, fataliista tuli pieni näyteputkilo jauhetta. Se sitte suoraa naamaa vaa. Ei ollut niin paha kun kuvittelin, tosin jauhettakaan ei ollut paljon.

Kyllä vesi auttaa jos sitä ei heti niele.
-Lööv

linker

________________________
http://linkerquu.blogspot.com

Tzili

Oli vähän liian tulista meikäläiselle :P

Disturbed

Paljaaltaan on tullut elämän aikana syötyä viisi kokonaista nagaa. Joista kaksi peräkkäin. En itse ainakaan tuossa olomuodossa hirveästi välitä nagasta, mutta jalostettuna on todellakin erittäin loistavaa tavaraa! Maustaa mahtavasti valkosipulin kynnet ynnä muut ja jauhenakaan ei kestä kauaa kaapissa. Tähän astisista testailuista pidän ehkä eniten savunaga jauheesta, ei vie paljoa tilaa ja on ihan kohtuu riittoista tavaraa  ;D

Pete M


sorrii

Kaikee paskaa sitä tulee suuhun laitettua ...
Mä maistoin viime talvena Trinidad Scorpion MB'ä varoovasti sellaisen viipaleen kuin olisi kynsleikkurilla leikattu: naama punaisena vaikersin ja söin puoli pakettia voita ja join jääkääpista kaikki maidot. En tyhmä uskonut ennenkuin kokeilin ... Meni kiinnostus TSMB'hen
Viime kesänä sitten idättelin ja kasvattelin pari Bhut Jolokiaa, joka lienee ihan sama lajike, kuin Naga. Siitä tuli muutama podi kesällä kasvarissa ja muutama lisää kotona "jälkilämmössä". En perskule uskaltanut edes maistaa tota moneen kuukauteen! Tai oisin uskaltanut, mutta ei vaan tullut tilannetta, että olisi halunnut vääntelehtiä paskat housussa keittiön lattialla, tai jotain.

Joulun alla viimeisiä puskia leikellessä päätin sitten maistaa sitä ihan viimeistä hedelmää: Foorumilta oon saanut käsitystä, ettei nuo syksyn viimeiset olisikaan ihan tappotulisia.
Siitähän pieni siivu varovasti suuhun: hmm... Se maistui paremmalle kuin chinenset yleensä! Otin toisen vähän isomman siivun ... eihän täänyt niin tulista oo ... /&%¤#"!6€$£@
Enpä taas muistanut varoa sitä viivettä! Sehän kaiveli suussa kuin olisi hehkuvat sakset laitettu suuhun ja vähän pyöritelty. Ei yhtään naurattanut varttiin. Sitten vähän ...

Jeps. Mä en ole totta puhuen kovin ihastunut mihinkään chinenseen maun puolesta. Onhan noita ollut miedompiakin. Cajamarca oli aika hyvä, muttei musta maistunutkaan kovin tyypilliselle habaneron sukulaiselle. Tässä Bhut Jolokiassa on kyllä aineksia ihan vakavaankin ruoanlaittoon. Sitähän tulee lisää kesällä!
ø¤º°`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`Fuck Google!`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤øø¤º°`Ask Me!°º¤ø,¸¸,ø¤º°``°º¤ø,¸¸,ø¤º°``°º¤ø,¸¸,ø¤º°`

blakk

Kyllä nagaa on tullut syötyä tuoreeltaan ja jauheena, kesällä sitten taas uudestaan kun tulee lisää satoa.

Nosiseptori

Lainaus käyttäjältä: sorrii - joulukuu 30, 2011, 14:14:09 ip
Tai oisin uskaltanut, mutta ei vaan tullut tilannetta, että olisi halunnut vääntelehtiä paskat housussa keittiön lattialla, tai jotain.



Kiitos nauruista!  ;D

Raimo Rintalihas

Johan se alkaa olla synti, jos nagaa ei milloinkaan ole maistanut... ;D

Pjoottori

Tuttu toi kerran miesten välisiin hetero kinkereihin nagalla marinoitua salmiakkikossua, jumalauta että oli hyvää, maailma tosin muljahti muutaman kerran ympäri, ja taisi toisilta tulla vaahto-oksennukset....
Mestari aloittamaan, kuningas hyytymään..

Grymstone

Ollaan maistettu.

Ja niin on kaveritkin :)

Hankin aikoinaan paketellisen Nagoja 18-syntymäpäiväkseni. Pienessä maistissa kun pitsaa paisteltiin tulevia vieraita varten keksittiin sitten pilkkoa ja jemmata nagan paloja pitsan sisään. Olihan se huvittavaa katsella kun kymmenkunta vierasta naamat punasena syljeskelee ruokaa pois. Kyllä jääkaapista ja pakastimesta hävisi aika vauhtia kaikki maitotuotteet.

Näin muutama vuotta jälkikäteen mietittynä, että ei mikään järkevä teko. Kumma kyllä, kaikki selvisi :)

mexx

Reilun vuoden olen ollut nagakoukussa. Fataliin pikkupurkista ja jauheesta se lähti ja ed syksynä
savustelin omia kasvatuksia, nam.

chilley

Eiköhän tuo nagan maistaminen ole sellainen "jokaisen chilinkasvattajan pakollinen operaatio"  ;D Itse olen maistanut nagaa tuoreeltaan, kuivattuna, savustettuna ja jauheena. Ylivoimaisesti eniten nagaa on kuitenkin kulunut jauheen muodossa ruoan laitossa. Tuoreeltaan nagassa on kyllä niin paljon potkua, että ei meikäläisen toleranssit ihan vielä sellaista kestä. Joku juttu siinä kuitenkin on, että muutaman kerran vuodessa sitä on pakko maistella sellainen peukalonpään kokoinen pala.

Operaatio Trinidad Scorpion Morouga Blend on kuitenkin vielä suorittamatta  ;D Tietääkö kukaan mistä saa siemeniä? Mielellään koto Suomesta....
Jääkiekon maailmanmestaruuskisojen kunniaksi:
"Olen pelannut Gordie Howea ja Alexander Ragulinia vastaan, ja tiedän mitä kaukalossa oleminen tarkoittaa : "If you can't stand the heat, stay out of the kitchen". - Juhani "Tami" Tamminen

11-13

Tänään tuli nagajauhetta postista. Tarjosin vaimolle joka thaimaasta lähtöisin noi 1/4 pikkulusikallisen raakana odottelin isoakin reaktiota, mutta harmikseni hän tuumasi vain, että wow, saanko mä käyttää tän on varmaan sulle vähän tulista.

No eikait siinä siten kieltäminen. Aika reilun näköisesti johonkin sörsseliinsä tuota jo lurautti. Toleranssi tietty aika korkealla kun joka päivä sellaista thai rawitin näköistä tulitikkua vetää naamaan sen 20-30 kappaletta.

Kunhan kerään rohkeutta, niin pitää tuota itsekin koittaa. Tiedän kyllä etukäteen kuinka siinä käy. Itse olen enempi jalapenomiehiä. Toki ruuan mausteena jäykempääkin, mutta raakana en käytä chiliä ollenkaan.

TunturiTiger

Ei se tulisuus vaan se MAKU! Naga on vaan yks monipuolisimmista ja maukkaimmista chinenseistä. Se käy niin jäätelöön ku maksalaatikkoonkin.

suorama

Maistettu on ja tulee jokapäivä laitettua vähintääkin levänpäälle kastikeena.
Alkoi menemään sellaiseen tahtiin tuota kastiketta, että päätin ostaa sitä poppiksen pyrettä jotta saa itse keitellä kastikkeensa.

Hyvää on. Ja omat kasvamassa sekä Naga Morichina että Bhut Jolokiana (Assam, oli muuten siemenet tosi mustia, mutta iti kumminkin).

Sitten on vielä sellainenkin kun Mem Jolokia jonka myyjä väitti olevan C. frutenscens... Saapa nähdä mikä on.
(Dorsed Naga jonka siemeniä en idättänyt tälle kaudelle ei kai myöskään samaan kastiin lasketa. Mutta Bhut Jolokia Yellow kai olisi sinne päin?)
Muistiinpanoja Chilistä ja välillä muustakin.
http://blog.arisorvari.com

Mitäs hyvää tänään pantaisiin?
http://oluttehdas.blogspot.com

Keskustelua oluenteosta suomeksi
http://kotiolut.com

Chilivaari

Lainaus käyttäjältä: suorama - toukokuu 16, 2012, 14:31:29 ipSitten on vielä sellainenkin kun Mem Jolokia jonka myyjä väitti olevan C. frutenscens... Saapa nähdä mikä on.

Tuolta kommenttiosastosta löydät lisätietoa kyseisestä Jolokiasta.
Se ei siis ole pääjutun chili:
http://chilivaari.blogspot.com/2011/10/lotha-bih-chinense-vai-lotabih-jolokia.html

suorama

:ot:
Todellakin. No, ainakin nimi lienee oikein tällä kertaa.
:/ot:
Muistiinpanoja Chilistä ja välillä muustakin.
http://blog.arisorvari.com

Mitäs hyvää tänään pantaisiin?
http://oluttehdas.blogspot.com

Keskustelua oluenteosta suomeksi
http://kotiolut.com

hessi

Reilusti yli vuosi sitten laitoin tämän äänestyksen tänne :)
koska on mukava seurata keskustelua, niin annan sen edelleen olla...
ellei jotain kovasti ärsytä  ::)

muistutan... Naga on oikein annosteltuna erittäin herkullinen chili
sillä maustaa niin kakut kuin ruuatkin... nameista ja juomista puhumattakaan :)
ja onhan sillä mukava kokeilla omia rajojaan.... mitä kukin sitten haluaakin  ;D

2012-2015> hallituksen jäsen/rahastonhoitaja
2011-> hallituksen varajäsen
2010-> hallituksen jäsen,sihteeri
2008-10 tilintarkastaja Suomen Chiliyhdistys ry